Aύριο το τελευταίο αντίο στους 4 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στο Γεροπόταμο

  18 February, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Aύριο το τελευταίο αντίο στους 4 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στο Γεροπόταμο

Ανείπωτη θλίψη για τις οικογένειες των θυμάτων

Μεσα σε κλίμα οδύνης και σπαραγμού ανασύρθηκαν νωρίτερα οι σοροι των αδικοχαμένων ανθρώπων απο τον τόπο της τραγωδίας κι αφού πρώτα μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Μοιρών στη συνέχεια κατέληξαν στο ΠΑΓΝΗ.

Δύσκολες ώρες για τον πατέρα του 29χρονου που κάποια στιγμή κλήθηκε να ανγνωρίσει το άψυχο σώμα  του γιού του.

Το τελευταίο αντίο στους άτυχους ανθρώπους θα πουν αύριο συγγενείς και φίλοι,όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες.Η κηδεία της 58χρονη Μαρίας Χατζηπάνου και της 20χρονης Μαριλένας Τσαγκαράκη θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί της Τρίτης στις Αρχάνες,ενω λίγες ώρες αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 4 το απόγευμα, στον Κρούστα Λασιθίου θα τελεσθεί η νεκρώσιμος ακολουθία για το νεαρό ζευγάρι,τον 29χρονο Κώστα Γιαννακάκη και την 30χρονη Ροδούλα Τσαγκαράκη.

Ίσως τελικά να 'ταν γραφτό..

Σύμφωνα με ξαδέρφη της 30χρονης Ροδούλας και της 20χρονης Μαριλένας, το μόλις 6 μηνών βρέφος της 30χρονης και του 29χρονου, το μοιραίο βράδυ του Σαββάτου, είχε μείνει στο σπίτι της μητέρας του Κωνσταντίνου, προκειμένου το νεαρό ζευγάρι να μεταβεί στο γάμο, μαζί με τη μητέρα και την αδερφή της συζύγου.

Όμως, ένα τηλεφώνημα από την πεθερά της 30χρονης, έκανε τη οικογένεια να φύγει νωρίτερα από το γαμήλιο τραπέζι...

Τραγικές στιγμές φαίνεται πως βίωσε και η τρίτη αδερφή της οικογένειας, η οποία ζούσε μαζί με την 20χρονη Μαριλένα και την 57χρονη μητέρα τους.

Όπως αναφέρει η ξαδέρφη: «Η τρίτη από τις αδερφές, αυτή που δεν πήγε στο γάμο, μένει στις Αρχάνες, με τον άνδρα της και το μωρό της, στο ίδιο σπίτι με τη μητέρα και τη μικρή αδερφή της.

Αυτή ξύπνησε, περίπου, στις 4 τα ξημερώματα για να ταΐσει το μωρό της και διαπίστωσε ότι η μητέρα και η αδερφή της δεν είχαν επιστρέψει. Τους τηλεφώνησε, αλλά τα κινητά τους ήταν κλειστά. Ανησύχησε, σκέφτηκε μήπως έμειναν στο σπίτι της 30χρονης, στον Άγιο Νικόλαο και τηλεφώνησε στους γονείς του 29χρονου συζύγου της.

Όταν έμαθε ότι δεν είχαν πάει ούτε εκεί, πήρε την αστυνομία και δήλωσε την εξαφάνισή τους. Οι αστυνομικοί ήταν ήδη στο σημείο, αφού, λίγα λεπτά πριν το δυστύχημα, η 30χρονη με το σύζυγό της είχαν καλέσει την Άμεση Δράση. Απλώς, διασταύρωσαν τα στοιχεία και κατάλαβαν ποιοι επέβαιναν στο αυτοκίνητο.»

Διαβάστε ακόμα:

Θλίψη για το χαμό των 4 συμπολιτών μας - Πόνος απο τα μηνύματα (φωτο)

Τραγικό φινάλε για τους 4 αγνοούμενους - Βρέθηκαν από τους πυροσβέστες (φωτο)

 

  18 February, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ