Ασυναγώνιστο Ημιμόνιμο Με Επώνυμα Επαγγελματικά Προϊόντα

  14 March, 2024 ΑΡΘΡΑ
Ασυναγώνιστο Ημιμόνιμο Με Επώνυμα Επαγγελματικά Προϊόντα

Για να επιτευχθεί ένα άρτιο ημιμόνιμο μανικιούρ από κάθε άποψη δεν αρκεί η επαγγελματική γνώση και εμπειρία. Βασικό ρόλο παίζουν πάντα και τα κατάλληλα προϊόντα, κάτι που κάθε ειδικός στην τέχνη του μανικιούρ γνωρίζει.

Η InBeautyLand ξέρει πολύ καλά τις ανάγκες σας, γι’ αυτό και η συλλογή της από επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης νυχιών ανανεώνεται συνεχώς, ώστε να σάς προσφέρει εξοπλισμό που διακρίνεται για την ποιότητα και την ανθεκτικότητά του.

Πάμε να δούμε δύο κορυφαία brands, στα οποία οι επαγγελματίες του χώρου υποκλίνονται!

 

Canni: Το brand με την παλέτα των 300 και πλέον χρωμάτων

Canni ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών XP1250, 7.3ml.

Τα ημιμόνιμα μανό Canni είναι διάσημα για όλους τους σωστούς λόγους. Κατ’ αρχάς, τα βρίσκουμε σε μια ατέλειωτη ποικιλία χρωματικών προτάσεων, με γκλίτερ για μοναδική λάμψη και σε υπέροχες προτάσεις. Ακόμα, έχουν μεγάλη διάρκεια, αφαιρούνται εύκολα και δεν φθείρουν το νύχι.

Canni Stamping Plate N05 (12cm X 6cm).

Στα προϊόντα Canni Nails όμως δεν βρίσκουμε μόνο βερνίκια, αλλά και ό,τι άλλο χρειαζόμαστε για το τέλειο ημιμόνιμο. Ανακαλύψτε, μεταξύ άλλων, τα απαραίτητα πινέλα, μαγνήτες, stamps για φανταστικά σχέδια στα νύχια και πολλά άλλα προϊόντα για ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

Mixcoco προϊόντα για τους επαγγελματίες που θέλουν απλώς το τέλειο αποτέλεσμα

Mixcoco ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών LP-014 15ml.

Τα Mixcoco ημιμόνιμα βερνίκια, τα gel και όποιο προϊόν μάς έχει συστήσει το κορυφαίο brand μάς αποζημιώνει κάθε φορά που το επιλέγουμε. Ο συνδυασμός χρωματικής ποικιλίας, ποιότητας και αντοχής κάνει τη Mixcoco την απόλυτη επιλογή κάθε επαγγελματία.

Mixcoco Flake Base Gel 12 Peach 15ml.

Εξερευνήστε τη συλλογή προϊόντων της Mixcoco και αποκτήστε όλα αυτά που θα αναδείξουν τη δουλειά και το ταλέντο σας, πάντα σε ελκυστικές τιμές. Χαρίστε στις πελάτισσές σας ένα άψογο αποτέλεσμα ημιμόνιμου μεγάλης διάρκειας και απίστευτης λάμψης.

Περιηγηθείτε στο inbeautyland.gr, πραγματοποιήστε την αγορά σας και κερδίστε τα μεταφορικά έξοδα για παραγγελίες από 47€ και πάνω!   

 

  14 March, 2024 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα