ΑΣΕΠ: Από Πέμπτη ο προγραμματισμός για την ημέρα και ώρα εξέτασης

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2025 μέχρι και τη Δευτέρα 7 Ιουλίου 2025 στην Αθήνα, στις εγκαταστάσεις της OTEAcademy (Σπάρτης 1 και Πέλικα, 151 22, Μαρούσι Αττικής) και από το Σάββατο 12 Ιουλίου έως και την Κυριακή 27 Ιουλίου 2025 στη Θεσσαλονίκη, στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ-HELEXPO / ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 5 (Εγνατίας 154, 546 36, Θεσσαλονίκη).
Το αναλυτικό πρόγραμμα του διαγωνισμού έχει καταχωριστεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ΑΣΕΠ e-Ραντεβού, στη διαδρομή appointments.asep.gr
Μέσω της ανωτέρω πλατφόρμας, οι υποψήφιοι καλούνται να προγραμματίσουν την ημέρα και την ώρα (βάρδια) που επιθυμούν να εξεταστούν, εντός της χρονικής περιόδου που θα διεξαχθεί η γραπτή εξέταση, σύμφωνα με την περιφερειακή ενότητα την οποία έχουν επιλέξει και δηλώσει στην αίτηση συμμετοχής τους.
Εάν υποψήφιος δεν δηλώσει τα ανωτέρω στην εν λόγω ηλεκτρονική πλατφόρμα, θα γίνει, μετά τη λήξη της προθεσμίας, αυτόματη κατανομή αυτού σε ημερομηνία και βάρδια, όπου θα υπάρχει διαθεσιμότητα.
Η πλατφόρμα θα είναι ενεργή από την Πέμπτη 22 Μαΐου 2025 και ώρα 08:00 έως και την Τρίτη 27 Μαΐου 2025 και ώρα 12:00.
Δείτε επίσης
- «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές» από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηρακλείου σε Φαιστό & Μουσείο Μεσαράς
- ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος στον Δ. Φαιστού σήμερα Τετάρτη 21 Μαΐου
- Eκδόθηκε η απόφαση σκοπιμότητας της μελέτης ανέγερσης Νέου Κέντρου Υγείας Μοιρών
- Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου: Γλέντι με τον Γιάννη Σπινθάκη στις 27 Ιουνίου
- Βρέθηκε σώος ο ηλικιωμένος από το Ασήμι
Σχετικά άρθρα
- ΑΣΕΠ: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για τον 2ο Γραπτό Διαγωνισμό
- Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 65.000 υποψήφιους ως 15/5 με τις λύσεις - 188 θέσεις έμειναν
- ΑΣΕΠ: Για πρώτη φορά ηλεκτρονικά ο διαγωνισμός – Πριν από τις εξετάσεις οι ερωτήσεις
- Ηλεκτρονική πλατφόρμα θεμάτων δημιουργεί το ΑΣΕΠ – Όλες οι λεπτομέρειες
- ΑΣΕΠ: Τρέχουν οι διαδικασίες για τον νέο γραπτό διαγωνισμό