Αργίες 2024 – 28η Οκτωβρίου: Κλειστά για 4 ημέρες τα σχολεία

  16 October, 2024 ΑΡΘΡΑ
Αργίες 2024 – 28η Οκτωβρίου: Κλειστά για 4 ημέρες τα σχολεία

ι μαθητές μπήκαν αισίως στον πρώτο μήνα της σχολικής χρονιάς και ανυπομονούν για τον ερχομό της πρώτης αργίας που θα τους χαρίσει ανάπαυλα από τα διαβάσματα και τις λοιπές σχολικές υποχρεώσεις.

Η Επέτειος για την 28η Οκτωβρίου τους χαρίζει ένα τετραήμερο καθώς ο εορτασμός της πέφτει Δευτέρα όμως τα σχολεία θα την γιορτάσουν την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου με σχολικές γιορτές.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, ακολουθεί ένα τριήμερο λόγω της Επετείου του Πολυτεχνείου. Η επέτειος φέτος «πέφτει» Κυριακή με τις καθιερωμένες εκδηλώσει για τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να διεξάγονται την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου.

Οι σχολικές αργίες του 2024-25

Χριστούγεννα: Παραδοσιακά τα σχολεία κλείνουν στις 23 Δεκεμβρίου που φέτος πέφτει Δευτέρα και οι μαθητές επιστρέφουν στα θρανία την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου.
Καθαρά Δευτέρα: Πέφτει στις 3 Μαρτίου οπότε οι μαθητές απολαμβάνουν ένα τριήμερο.
Επέτειος της Επανάστασης του 1821: Πέφτει την Τρίτη 25 Μαρτίου οπότε η σχολική γιορτή θα γίνει την Δευτέρα 24 Μαρτίου.
Πάσχα 2025: Το Πάσχα 2025 θα εορταστεί στις 20 Απριλίου. Παραδοσιακά τα σχολεία θα κλείσουν παραμονές της Μεγάλης Εβδομάδας και θα ανοίξουν μετά την εβδομάδα της Διακαινησίμου ήτοι θα κλείσουν την Παρασκευή 11 Απριλίου και θα ανοίξουν την Δευτέρα 28 Απριλίου.

 

Δείτε επίσης

    Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις
  16 October, 2024 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα