Άργησε να αντιδράσει η Πυργιώτισσα… ήττα 3-2 από την Δαμάστα εκτός έδρας
Φώτο: mesaralive
Άργησε να αντιδράσει η Πυργιώτισσα στο εκτός έδρας παιχνίδι της με τη Δαμάστα, καθώς έπρεπε να βρεθεί πίσω στο σκορ με 3-0, για να προσπαθήσει στη συνέχεια να αλλάξει τα δεδομένα φτάνοντας μια ανάσα από την ανατροπή την οποία τελικά δεν πέτυχε, αφού το σφύριγμα της λήξης την βρήκε να γνωρίζει την ήττα με 3-2.
Οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να προηγηθούν μόλις στο 2΄ με τον Νικολάου, για να έρθει ο Δαργάντης στο 41΄ να σημειώσει το 2-0, που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη και πάλι οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και κατάφεραν να αυξήσουν τη διαφορά στο σκορ σε 3-0 με τέρμα που πέτυχε και πάλι ο Δραγάντης.
Από το σημείο αυτό και μετά, η Πυργιώτισσα ξεκίνησε δυναμικά την αντεπίθεσή της για να καταφέρει αρχικά να μειώσει το σκορ σε 3-1 στο 60΄ με τον Γκινίκα και στη συνέχεια με τον Κιόσια στο 75΄ σε 3-2.
Στα εναπομείναντα μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης λεπτά, η Πυργιώτισσα κυνήγησε την ανατροπή, χωρίς όμως να μπορέσει να την πετύχει και έτσι το 3-2 υπέρ της Δαμάστας έμεινε ως τελικό σκορ του αγώνα.
Δαμάστα: Κεραμιδάς, Κουγιουμουτζάκης, Μεσσαριτάκης, Ρουμπάκης Κ., Περάκης Δ., Τσάφκα, Συνολάκης, Νικολάου(90’ Φραγκεδάκης), Δαργαντής, Γκούφας(77’ Πολυχρονάκης), Τζαγκαράκης.
Πυργιώτισσα: Νικολιδάκης(46’ Νικολιδάκης), Αυγενάκης, Μανουσάκης, Χνιωτάκης, Παρίσι,Μνιωτάκης, Φιτσάκης, Γκινίκα, Κιόσια, Θάνος(75’ Στρατιδάκη), Νιολάκης.
notosportnews.gr
Δείτε επίσης
- Tεντόγλου: «Πέταξε» στα 8,46μ. και έκανε την κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο!
- Μπάσκετ: Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ανακοίνωσε ότι αποσύρεται στα 31 του!
- Έσβησε το όνειρο της Εθνικής Γυναικών
- Euroleague: Δυναμικά στη διεκδίκηση του Final Four του 2026 Αθήνα και ΟΑΚΑ
- Κληρώσεις Champions και Conference League:Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων