Από που πάει στην Αγία Γαλήνη;

mesaralive.gr  02 July, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Από που πάει στην Αγία Γαλήνη;

Πρόβλημα ετών αποτελεί η έλλειψη σήμανσης, ή για να ακριβολογεί κανείς η κρυμμένη ενημερωτική πινακίδα μέσα στον Κόκκινο Πύργο που έχει τοποθετηθεί προκειμένου να καθοδηγεί τους τουρίστες που επιθυμούν να πάνε στην Αγία Γαλήνη.

Τα παράπονα για την συγκεκριμένη πινακίδα είναι πολλά, αφού όπως λένε κάτοικοι της περιοχής, οι τουρίστες δεν την βλέπουν αφού έχει τοποθετηθεί μισό μέτρο από το έδαφος. Έτσι αναγκάζονται να ρωτούν να ξαναρωτούν και να κάνουν επιτόπια αναστροφή μέσα στον κεντρικό δρόμο δημιουργώντας και κίνδυνο ατυχήματος.

Ποια είναι όμως η ιστορία αυτής της πινακίδας;

Το mesaralive.gr ενημερώθηκε από καταστηματάρχη της περιοχής, ότι ο ίδιος παρήγγειλε επί δημαρχίας Κουρτάκη Αντώνη την ενημερωτική πινακίδα και την τοποθέτησε στο σημείο, αφού είχε κουραστεί να τον ρωτούν οι επισκέπτες «από πού πάει στην Αγία Γαλήνη;».

«Πάνε πολλά χρόνια που την παρήγγειλα και την τοποθέτησα αυτή την ταμπέλα για να ξέρει ο κόσμος από πού μπορεί να πάει στην Αγία Γαλήνη» λέει ο ίδιος.

Καλώς έπραξε ο άνθρωπος και πήρε την πρωτοβουλία, ωστόσο από τότε μέχρι σήμερα δεν βρέθηκε κανείς να αλλάξει αυτόν τον στύλο του μισού μέτρου για να μπορούν οι τουρίστες να ενημερώνονται άμεσα και να μη χρειάζεται να ψάχνονται;

Κι από την άλλη, τον κάδο που σήμερα αποθανατίσαμε με το φωτογραφικό φακό μας μπροστά από την ενημερωτική πινακίδα ποιος τον τοποθέτησε;

Ας γίνει κάτι άμεσα στο συγκεκριμένο σημείο, γιατί όπως λένε και οι κάτοικοι υπάρχει πρόβλημα με τα απότομα φρεναρίσματα και τις αναστροφές επί του κεντρικού δρόμου… Θα γίνει ατύχημα!

 

mesaralive.gr  02 July, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ