ΑΟΤ: Ψάχνει για σανίδα σωτηρίας της ομάδας το απερχόμενο Δ.Σ. 6 Ιουλίου επαναληπτικές εκλογές

Ρεπορτάζ: Στέλιος Χανιωτάκης  27 June, 2018 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΟΤ: Ψάχνει για σανίδα σωτηρίας της ομάδας το απερχόμενο Δ.Σ. 6 Ιουλίου επαναληπτικές εκλογές

Παράταση ζωής προσπαθεί να δώσει στον Αθλητικό Όμιλο Τυμπακίου, και στον Αθλητικό Όμιλο Πυργιώτισσα η απερχόμενη διοίκηση μετά τις δυο άκαρπες εκλογικές αναμετρήσεις, και την αδιαφορία για το μέλλον της ομάδας

Σε συνάντηση που είχαν τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. και βλέποντας τις ομάδες του Τυμπακίου να τίνουν προς διάλυση αποφάσισαν να κάνουν μια απέλπιδα προσπάθεια για να σωθούν οι ομάδες. Η απόφαση που πάρθηκε ήταν να προχωρήσουν σε νέο και τελευταίο κύκλο εκλογών σύμφωνα με την παρακάτω ανακοίνωση που εξέδωσαν:

Το απερχόμενο Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Τυμπακίου - Πυργιώτισσας σε μία ύστατη προσπάθεια επιβίωσης των ομάδων της πόλης μας και μετά από δύο προκηρύξεις εκλογών για την σύσταση Δ.Σ. που κρίθηκαν άγονες, Προκηρύσσει επαναληπτικές εκλογές την Παρασκευή 6 Ιουλίου. Δηλώσεις ενδιαφέροντος έως την Πέμπτη 5 Ιουλίου 12 το μεσημέρι στο τηλ. 2892051327.

Σε περίπτωση μη ύπαρξης ενδιαφέροντος οι εκλογές μετατίθενται για την επόμενη Παρασκευή 13 Ιουλίου. Δηλώσεις ενδιαφέροντος έως την Πέμπτη 12 Ιουλίου στις 12 το μεσημέρι στο τηλ 2892051327.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που αγαπούν και στηρίζουν τις ομάδες μας να δείξουν το ενδιαφέρον τους

 

Ρεπορτάζ: Στέλιος Χανιωτάκης  27 June, 2018 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα