ΑΟΤ: Ισοπαλία με γκολ στο Θραψανό...

Του Μάνου Κασαπάκη  25 March, 2018 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΟΤ: Ισοπαλία με γκολ στο Θραψανό...

Δεν ειχέ νικητή το παιχνίδι ανάμεσα σε Ανθεστίωνα και τον ΑΟΤ...

σόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το παιχνίδι για την 24η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ, ανάμεσα στον Ανθεστίωνα και τον ΑΟΤ στο γήπεδο του Θραψανού.

Έτσι, οι δύο μονομάχοι παρέμειναν πολύ κοντά στον βαθμολογικό πίνακα, με τους "κιτρινόμαυρους" να έχουν 35 βαθμούς και να είναι τέταρτοι και τους "ασπρόμαυρους" να φθάνουν τους 34 και να είναι στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Ανθεστίων ήταν αυτός που μπήκε μπροστά στο σκορ, με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τρουλάκη στο 25ο λεπτό, για το 1-0.

Στην συνέχεια, πέντε λεπτά αργότερα, στον ΑΟΤ φωνάζουν για ένα πέναλτι πάνω στον Κουτεντάκη όταν ο νεαρός άσσος ανατράπηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή με τον διαιτητή να λέει "παίζεται".

Στο 35' καλή ευκαιρία για τον ΑΟΤ με την προβολή του Χριστοδουλάκη.

Στο 42ο λεπτό η ομάδα του Τυμπακίου έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Ο Κουτεντάκης από τα αριστέρα έκανε ωραία προσπάθεια και με μονοκόμματο σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Χρονάκη για το 1-1.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν καλός με ευκαιρίες εκατέρρωθεν μπροστά από τα καρέ των δύο τερμαφυλάκων, με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε και τους μονομάχους να μοιράζονται από έναν βαθμό.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ: Χρονάκης, Μακρογιαννάκης (35' λτ. Μηλάκης), Τσομπανάκης, Παπουτσάκης, Καπαρουνάκης, Μιχελακάκης, Μελαδάκης (65' Φωτόπουλος), Στρατάκης, Χατζάκης (85' Μερκουλίδης), Τρουλάκης, Αναγνωστόπουλος (75' Πεχυνάκης)

ΑΟΤ: Σπανός, Χαλκιαδάκης, Τριάντης, Χριστοδουλάκης Γ. (75' Μαρακομιχελάκης), Κορουθιανάκης, Φλορένς, Χριστοδουλάκης Για. (58' Σκουτέλης), Αναγνωστάκης, Κουτεντάκης, Μπριλάκης, Παπαδάκης (90' Σαβοιδάκης)

 

 

prismanews.gr

 

Του Μάνου Κασαπάκη  25 March, 2018 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα