Ανοίγει τις Πύλες του το 7ο Παιδικό Κυνήγι Θησαυρού

Το 7ο Παιδικό Κυνήγι Θησαυρού ανοίγει τις πύλες του στην πλατεία του Δημαρχείου στις Μοίρες, την Κυριακή 23/02/2020 στις 10:00 π.μ με το Διαγωνισμό Αυτοσχέδιας Στολής.
Στις 11:00 οι μικροί κυνηγοί θα πρέπει να ανακαλύψουν τους γρίφους μέσα από ένα παιχνίδι που στόχο έχει να μυήσει τα παιδιά να μάθουν την ιστορία του τόπου, αλλά και τον αθλητισμό.
Οι εμπνευστές του 8ου παιδικού κυνηγιού, που δεν είναι άλλοι από τον δραστήριο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μοιρών με τη συμβολή του Παραολυμπιονίκη Εμμανουήλ Στεφανουδάκη και το Σύλλογο ΑΜΕΑ το Μέλλον, οι οποίοι θα βρίσκονται στην πλατεία του δημαρχείου, ευελπιστούν ότι οι ομάδες θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο.
Κέφι, χορός, σερπαντίνες και μάσκες, περιμένουν μικρούς και μεγάλους στο συναρπαστικό 7ο παιδικό κυνήγι θησαυρού.
Στο κλείσιμο της εκδήλωσης, το γυμναστήριο με την επωνυμία MY GYM της Πέλας Μυσιρλάκη θα παρουσιάσει χορευτικό πρόγραμμα στους ρυθμούς της Αποκριάς.
Δείτε επίσης
- Πορσωρινή λειτουργία του Περιφερειακού Ιατρείου Ζαρού στο σχολείο λόγω εργασιών
- Ξεκινά τη θερινή λειτουργία του το Δημοτικό Κολυμβητήριο του Δήμου Φαιστού
- ΕΠΑΛ Μοιρών: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τη νέα σχολική χρονια
- Υπό έλεγχο η φωτιά στον Τσίγκουνα
- Νέα πυρκαγιά στη Μεσαρά, και πάλι στον Τσίγκουνα που κάηκε πριν 4 μέρες