Ανοιχτή τυρόπιτα με ανθότυρο και λιαστή ντομάτα.

Πολύ γευστική και εύκολη!
Υλικά
1 φύλλο σφολιάτας
4 αυγά
200 ml κρέμα γάλακτος
400 γρ στραγγιστό γιαούρτι
100 ml γάλα
400 γρ ανθότυρο
200 γρ λιαστές ντομάτες
Αλάτι-Πιπέρι
Φρέσκος βασιλικός
Εκτέλεση
Ξεκινάμε βάζοντας το φύλλο σφολιάτας σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
Προσέχουμε οι άκρες να δημιουργούν κοιλότητα, όπως φαίνεται και στο βίντεο παρακάτω.
Κατόπιν, το τρυπάμε με ένα πιρούνι καλά. Αυτό το κάνουμε διότι δεν θέλουμε να φουσκώσει το φύλλο.
Κατόπιν συνεχίζουμε με την γέμιση της τυρόπιτας. Χτυπάμε τα αυγά και ενσωματώνουμε όλα τα υλικά.
Έπειτα, απλώνουμε το μείγμα πάνω από την σφολιάτα.
Τέλος, ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου, στις αντιστάσεις, μέχρι να ροδίσει και να σταθεροποιηθεί το μείγμα.
[Ανοιχτή τυρόπιτα με ανθότυρο και λιαστή ντομάτα. Πολύ γευστική και εύκολη!]
Η ανοικτή τυρόπιτα μας είναι έτοιμη! Διαφορετική από τα συνηθισμένα αλλά πολύ νόστιμη!
Δες την συνταγή σε βίντεο παρακάτω:
Δείτε επίσης
- Τέμπη: Ξεσηκωμός και κραυγή για Δικαιοσύνη, 2 χρόνια μετά - Οι συγκεντρώσεις στις 28 Φεβρουαρίου
- Tα σιγομαγειρεμένα: 30 συνταγές για κυριακάτικα φαγητά ζουμερά και μελωμένα
- Κολυδάς για κακοκαιρία Coral: Υποχώρηση του χιονιά και της παγωνιάς -Ερχονται πολλές βροχές
- Τουρισμός για Όλους 2025: Ξεκινούν οι αιτήσεις με αυξημένα ποσά ενίσχυσης
- Πολύ κρίσιμες για ολόκληρη την Ευρώπη οι εκλογές στη Γερμανία