Ανεπανάληπτη συνάντηση της Κρήτης με την Ήπειρο στη Φανερωμένη!

mesaralive.gr  17 July, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ανεπανάληπτη συνάντηση της Κρήτης με την Ήπειρο στη Φανερωμένη!

Μέσα στις δύσκολες συγκυρίες που περνά η χώρα μας, τα σκυθρωπά πρόσωπα και τα μελαγχολικά βλέμματα, οι μεσαρίτες βρίσκουν τρόπο να ξεφεύγουν από την καθημερινότητα διασκεδάζοντας μάλιστα μέχρι το πρωί!

Αυτή είναι η Κρήτη, αυτή είναι η Μεσαρά και αυτοί είναι οι άνθρωποί της που κανείς δεν μπορεί να τους κλέψει την φιλοξενία, το χαμόγελο και την λεβεντιά!

Συστατικά που κάνουν αξέχαστη κάθε επίσκεψη στον τόπο μας, όπως αξέχαστη θα μείνει η χθεσινή βραδιά σε όλους όσους βρέθηκαν στη Φανερωμένη, σε μια ανεπανάληπτη συνάντηση όπου η Κρήτη συνάντησε την Ήπειρο!

Στα πλαίσια τριήμερου Φεστιβάλ

Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν χθες στη Φανερωμένη, ήταν μια συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού με τις Σχολές Γεωργιλαδάκης, οι οποίες διοργανώνουν τριήμερο φεστιβάλ!

Μάλιστα ήδη πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις στις Μέλαμπες, χθες στη Φανερωμένη και απόψε στο Σίβα, σε συνεργασία με τους τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους.

Η χθεσινή βραδιά στη Φανερωμένη, ήταν ξεχωριστή. Ξεκίνησε με καντάδα και κεράσματα από τους κατοίκους του χωριού και κατέληξε με ένα εκπληκτικό γλέντι με κρητικούς και ηπειρώτικους παραδοσιακούς χορούς.

Το συγκρότημα από την Κωστηλάτα της Ηπείρου, στα πλαίσια της εκδήλωσης παρουσίασε και το δρώμενο του Γανωτή σκορπώντας άφθονες νότες γέλιου στον κόσμο που είχε κατακλύσει την πλατεία της Φανερωμένης διασκεδάζοντας μέχρι το πρωί με το συγκρότημα του Γιώργη Νικοφόρου Ζερβάκη, με τις Σχολές Γεωργιλαδάκη και το Ηπειρώτικο συγκρότημα.

 

mesaralive.gr  17 July, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα