Ανανέωσε τη θητεία του ως πρόεδρος για έβδομη φορά ο Γρηγόρης Γιαμαλάκης

mesaralive.gr  06 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Ανανέωσε τη θητεία του ως πρόεδρος για έβδομη φορά ο Γρηγόρης Γιαμαλάκης

Ανανέωσε για έβδομη συνεχή θητεία την θέση του ως πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Μεσαράς «Η ΦΑΙΣΤΟΣ», ο κ. Γρηγόρης Γιαμαλάκης.

Να σημειωθεί ότι το  Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπ/κων Α/θμιας Εκπ/σης Μεσαράς "Η ΦΑΙΣΤΟΣ" μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν στις 27 Μαΐου 2015, συγκροτήθηκε την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015 σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Γρηγόρης Γιαμαλάκης

Αντιπρόεδρος: Τίτος Ζερβάκης

Γεν. Γραμματέας: Ιωάννης Μαθιουδάκης

Ταμίας: Ιωάννης Δραϊνάκης

Μέλη: Ελευθέριος Κωστένης - Υπεύθυνος Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Ευαγγελία Αναγνωστάκη – Υπεύθυνη Εκδηλώσεων - Κινητοποιήσεων

Τσιάτσου Γεωργία (Τζίνα)

 

Από το 2003 μέχρι σήμερα

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Γιαμαλάκης είχε εκλεγεί για πρώτη  φορά πρόεδρος του Συλλόγου το 2003 και από τότε εκλέγεται συνεχώς στη θέση του προέδρου, κάτι που δείχνει ότι χαίρει της εμπιστοσύνης των μελών του Συλλόγου των Εκπαιδευτικών.

Μιλώντας στο mesaralive.gr ο κ. Γιαμαλάκης ευχαριστεί  τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στις εκλογικές διαδικασίες του συλλόγου  και αναφέρει «για το νέο Δ.Σ. τα πάγια αιτήματα του κλάδου παραμένουν ανοιχτά: αξιοπρεπείς μισθούς στους εκπαιδευτικούς, κατάργηση του φτωχολόγιου - βαθμολόγιου, όχι στην αξιολόγηση - χειραγώγηση, διορισμός των αναπληρωτών, μόνιμος διορισμός των συναδέλφων της Ειδικής Αγωγής, Ενιαίο διδακτικό ωράριο από το Νηπιαγωγείο ως το Λύκειο, αύξηση των δαπανών για την παιδεία , επιμόρφωση και πολλά άλλα.

Το συνδικαλιστικό κίνημα έχει μπροστά του μεγάλους και δύσκολους αγώνες. Η συμμετοχή όλων μας θα είναι καθοριστική για το μέλλον της παρεχόμενης παιδείας και την επίτευξη των στόχων μας».

 

mesaralive.gr  06 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα