Αλμυρές κρέπες με γέμιση τυριών

10' προετοιμασία
25' μαγείρεμα
30' αναμονή
Σύνολο: 1 ώρα και 5'
Υλικά
Τεμάχια: 10
10 κρέπες
1 κούπα γιαούρτι αγελάδας, στραγγιστό
2 κούπες κασέρι, χονδροτριμμένο
1 κούπα γραβιέρα, χονδροτριμμένη
1 κούπα φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα
1 κουτ. γλυκού ρίγανη
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαδικασία
Για να φτιάξουμε αλμυρές κρέπες με γέμιση τυριών, ξεκινάμε προθερμαίνοντας τον φούρνο στους 160°C.
Ανακατεύουμε τα υλικά της γέμισης σε ένα μπολ και μοιράζουμε στις κρέπες.
Τυλίγουμε σε ρολά και τις βάζουμε σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα που να τις χωράει ακριβώς.
Ψήνουμε για 5-6 λεπτά ή μέχρι να λιώσουν τα τυριά.
Δείτε επίσης
- Εκλογές Γερμανία: Τι οδήγησε στο τρομακτικό 20% του AfD - Τα σενάρια συγκυβέρνησης και τα εμπόδια
- Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Τι αλλαγές έρχονται σε τουρισμό και εστίαση από την 1η Μαρτίου
- Τυρινή εβδομάδα: Τι τρώμε, τα έθιμα και οι παραδόσεις
- Super League: Νικητής και πρώτος ο Ολυμπιακός-Πέρασε απο την Τρίπολη η ΑΕΚ (HL)
- Τέμπη: Ξεσηκωμός και κραυγή για Δικαιοσύνη, 2 χρόνια μετά - Οι συγκεντρώσεις στις 28 Φεβρουαρίου