Αλμυρές κρέπες με γέμιση τυριών

10' προετοιμασία
25' μαγείρεμα
30' αναμονή
Σύνολο: 1 ώρα και 5'
Υλικά
Τεμάχια: 10
10 κρέπες
1 κούπα γιαούρτι αγελάδας, στραγγιστό
2 κούπες κασέρι, χονδροτριμμένο
1 κούπα γραβιέρα, χονδροτριμμένη
1 κούπα φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα
1 κουτ. γλυκού ρίγανη
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαδικασία
Για να φτιάξουμε αλμυρές κρέπες με γέμιση τυριών, ξεκινάμε προθερμαίνοντας τον φούρνο στους 160°C.
Ανακατεύουμε τα υλικά της γέμισης σε ένα μπολ και μοιράζουμε στις κρέπες.
Τυλίγουμε σε ρολά και τις βάζουμε σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα που να τις χωράει ακριβώς.
Ψήνουμε για 5-6 λεπτά ή μέχρι να λιώσουν τα τυριά.
Δείτε επίσης
- ΑΔΕΔΥ: Οχι στην επαναφορά 13ου-14ου μισθού στο δημόσιο από τον Υπουργό Οικονομικών Πιερρακάκη
- Η συνταγογράφηση λιγότερων αντιβιοτικών μπορεί να μην είναι αρκετή για καταπολέμηση των υπερβακτηρίω
- Δήμος Γόρτυνας: κλειστός ο κεντρικός δρόμος των Γκαγκαλών για τους ερχόμενους μήνες
- Αναδρομικά: «Ξεμπλοκάρει» το καλοκαίρι η πληρωμή για 70.000 συνταξιούχους
- Βουλή: Σήμερα η συζήτηση για σύσταση Προκαταρκτικής Επιτροπής για τα Τέμπη και οι ψηφοφορίες