Άλλο ένα ραντεβού αλληλεγγύης στο Τυμπάκι

  28 May, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Άλλο ένα ραντεβού αλληλεγγύης στο Τυμπάκι

Νέα εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει αύριο ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου σας προσκαλεί την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020 από τις 09:00 έως τις 13:00, στην Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργανώνει και θα πραγματοποιηθεί στο παλιό κατάστημα Lottery, στην Κεντρική Λεωφόρο Τυμπακίου.

Όπως σε κάθε αιμοδοσία, έτσι και τώρα, θα θέλαμε να επισημάνουμε πόσο σημαντικό είναι να δίνουμε αίμα όσο πιο συχνά μπορούμε καθώς η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες που εδώ και πολλά χρόνια χρειάζεται συνεχώς αίμα, τόσο την θερινή όσο και την χειμερινή περίοδο.

Θέλουμε να υπενθυμίσουμε σε όλους τους φίλους αιμοδότες, ότι τα τελευταία χρόνια γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια να δημιουργηθεί μία παγκόσμια τράπεζα δειγμάτων μυελού των οστών. Το μυελό των οστών είναι πλέον μία ανώδυνη και πανεύκολη διαδικασία με μία μικρή διαφορά... ο κάθε άνθρωπος μπορεί να είναι πραγματικά μοναδικός! Η διαδικασία του δείγματος είναι ακόμα πιο απλή... με μία μπατονέτα με δείγμα από το μάγουλο! Τόσο απλό!

Ελάτε μαζί μας να δώσουμε μία ακόμα ελπίδα σε ανθρώπους που το έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη! Ακολουθήστε τον "πράσινο φιόγκο" που είναι το σήμα του μυελού των οστών και κάθε φορά που θα εντοπίζεται το σύμβολο "Donate Life" θα γνωρίζετε ότι στην παρούσα αιμοδοσία μπορείτε να γίνετε και εσείς δότης!

Δίνοντας αίμα, δίνεις ζωή!
Δίνοντας μυελό των οστών, δίνεις ελπίδα και όνειρα!
Δέκα λεπτά από τον χρόνο σας αρκούν!
Μπορεί για κάποιον να είναι πολύ σημαντικό!

 

  28 May, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ