Άλλο ένα αγωνιστικό Σαββατοκύριακο για τους Μεσαρίτες Ξιφομάχους

Mesaralive.gr  22 January, 2018 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Άλλο ένα αγωνιστικό Σαββατοκύριακο για τους Μεσαρίτες Ξιφομάχους

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων του Ξίφους Μονομαχίας που έγινε το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στην Αθήνα βρέθηκε η Αθλητική Λέσχη Μεσαράς

Η Μεσαρίτικη ομάδα συμμετείχε με τρεις αθλητές της το Σάββατο στα ατομικά όπου συμμετείχαν 85 αθλητές από όλη την Ελλάδα ηλικίας 13 έως 17 ετών.

Και οι τρεις αθλητές πέρασαν τον πρώτο γύρο με τον Παύλο Γρηγοριάδη και τον Γιώργο Μαλλιαράκη να κάνουν 4 νίκες και μία ήττα στην πουλ και τον Αντρέα Μπουχαλάκη να κάνει 3 νίκες και 2 ήττες. Στη συνέχεια για την είσοδο τους στους 32 ο Γρηγοριάδης νίκησε τον Αποστολόπουλο-Παπιδα του ΓΑΣ Χολαργού και ο Μαλλιαράκης τον Τζαφεστα του Εθνικού.

Ο Μπουχαλάκης δεν κατάφερε να μπει στους 32 μιας και χάνοντας από τον Τραιτση του ΟΞΙΦΛΩΡΙΝΑΣ και κατέλαβε την 42η θέση Ο Γρηγοριάδης νικώντας τον Πάσσάμ του Θησέα Ηρακλείου πέρασε στους 16 κάτι που δεν κατάφερε να κάνει ο Μαλλιαράκης με τον Καμβυσελη του ΠΓΣ και κατέλαβε την 21η θέση.

Ο Γρηγοριάδης στο δρόμο για την 8αδα σταμάτησε από τον Σδρόλια του Οδυσσέα Χαλανδρίου και κατέλαβε τελικά την 14η θέση.

Την Κυριακή η ομάδα της Αθλητικής Λέσχης Μεσαράς κατάφερε να επιβληθεί της ομάδας του Ξιφομάχου Θεσσαλονίκης με 45-43 και να μπει στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Η συνέχεια ήταν εκπληκτική για πολύ λίγο οι Μεσαρίτες ξιφομάχοι να έκαναν την έκπληξη μιας και έχασαν για 2 πόντους (45 -43) από το φαβορί και μετέπειτα πρωταθλήτρια ομάδα του Ο.Σ.Αμαρουσιου. Ένας αγώνας για γερά νεύρα που οι Μεσαρίτες αθλητές έδειξαν ψυχή αλλά και καθαρό μυαλό όπου χρειάστηκε. Η Αθλητική Λέσχη Μεσαράς συγχαίρει τους αθλητές και όλη την αποστολή.

 

Mesaralive.gr  22 January, 2018 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ