Άλλη μια ενδιαφέρουσα εκπαιδευτική συνάντηση στο Τυμπάκι

Αν και βροχερός ο καιρός, πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στο Τυμπάκι με επιτυχία η εκπαιδευτική συνάντηση της Ομάδας Ελαιουργικών Φορέων του Αγροτοβιομηχανικού Συνεταιρισμού Τυμπακίου.
Θεματικές ενότητες της εκπαιδευτικής συνάντησης ήταν:
Α.Σ. Τυμπακίου. με θεματικές ενότητες: α) Ολοκληρωμένη φυτοπροστασία. β)Προστασία ελαιώνων από πυρκαγιά, και γ)κατεργασία εδάφους. Αρκετοί καλλιεργητές παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τις εισηγήσεις των γεωπόνων, κ.Αλυσανδράκη Ελευθέριου, και κ. Μαλλιαράκη Στέλλας. Μετά το θεωρητικό μέρος, ακολούθησε επίσκεψη σε παρακείμενο αγρό όπου υπήρχε η δυνατότητα να δουν στη πράξη τα όσα ανέφεραν οι γεωπόνοι και να θέσουν ερωτήματα.
Σύμφωνα με δηλώσεις του υπευθύνου της Ο.Ε.Φ. κ. Τζωρτζακάκη Ιωάννη: «θα ακολουθήσουν και άλλα σεμινάρια τον επόμενο μήνα. Οι εισηγήσεις απευθύνονται σε μέλη της Ο.Ε.Φ. αλλά μπορεί να τις παρακολουθήσει και κάποιος που τον ενδιαφέρουν».

Δείτε επίσης
- Τυμπάκι: Eυρεία σύσκεψη φορέων με τη λειψυδρία στο επίκεντρο
- Κτηματολόγιο: πλήρης ένταξη Δήμων στο Ηράκλειο και Λασίθι - και των Δήμων Γόρτυνας-Φαιστού
- Mεσαρα: Άλλοι ένα νέο παιδί έχασε τη μάχη με την...άσφαλτο
- Τέλος της χρονιάς στο 1ο Ημερήσιο ΕΠΑΛ Μοιρών – Οι αριστούχοι που ξεχώρισαν το 2024-2025
- Matala Beach Festival 2025 – From Sunset to Starlight!
Σχετικά άρθρα
- ΑΣ Τυμπακίου: Νεα εκπαιδευτική συνάντηση με την ελιά στο επίκεντρο
- ΑΣ Τυμπακίου: Σήμερα η εκπαιδευτική συνάντηση για τους ελαιοπαραγωγούς
- ΑΣ Τυμπακίου: Εκπαιδευτική συνάντηση με θέμα τη φυτοπροστασία και την αύξηση της βιοποικιλότητας
- Εκπαιδευτική συνάντηση διοργανωνει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Τυμπακίου
- Εκπαιδευτική συνάντηση διοργανώνει ο Α.Σ Τυμπακίου