Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Μεγάλος μέχρι το τέλος του – Ποια η τελευταία του επιθυμία

https://www.zarpanews.gr/  15 October, 2022 ΑΡΘΡΑΓΝΩΜΕΣ
Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Μεγάλος μέχρι το τέλος του – Ποια η τελευταία του επιθυμία

Σοκ στον αθλητισμό και όχι μόνο με την είδηση του θανάτου του Αλέξανδρου Νικολαΐδη ο οποίος νικήθηκε από μία μορφή σπάνιου καρκίνου.

Ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης, στην τελευταία του, συγκλονιστική ανάρτηση, (Δείτε ΕΔΩ) μετέφερε τον αγώνα που έδωσε για δύο χρόνια με τον καρκίνο, ένα σπάνιο τύπο καρκίνου, το καρκίνωμα nut. Μάλιστα ζήτησε τα δύο του χρυσά μετάλλια να δοθούν σε δημοπρασία και τα χρήματα να πάνε σε ιδρύματα με παιδιά.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά:

“Αν ερχόμαστε σε αυτή τη ζωή για κάποιο σκοπό, εγώ έχω αποφασίσει ποιος θα είναι αυτός. Να προσφέρω ελπίδα μέσα από όσα κατάφερα στην ζωή μου, από τα όμορφα μέχρι τα άσχημα. Για αυτόν τον λόγο, τα δύο μου αργυρά Ολυμπιακά μετάλλια, της Αθήνας και του Πεκίνο, που για χρόνια κρύβω καλά, ήρθε η ώρα να βγουν και να επιστρέψουν εκεί που ανήκουν, στις παναθρώπινες αξίες.

Τελευταία επιθυμία μου είναι, τα δύο αυτά μετάλλια, να βγουν σε δημοπρασία και το ποσό που θα συγκεντρωθεί να δοθεί σε δομές για τα παιδιά που θα επιλέξει η οικογένειά μου. Αν σωθεί έστω ένα παιδί, θα αξίζει κάθε κλωτσιά που έχω φάει στο κεφάλι, κάθε κάταγμα στα πόδια μου. Αυτό είναι το αποτύπωμα που θέλω να αφήσω στην κοινωνία, αυτή είναι η κληρονομιά που θέλω να μείνει στα παιδιά μου”

https://www.zarpanews.gr/

 

https://www.zarpanews.gr/  15 October, 2022 ΑΡΘΡΑΓΝΩΜΕΣ