
Φωτογραφία αρχείου
Σοβαρό τροχαίο νωρίς το πρωί στο Ηράκλειο, πάνω στην αερογέφυρα στο Γιόφυρο προς Ξηροπόταμο κατά τη σύγκρουση ως φαίνεται δύο μηχανών.
Το τροχαίο είχε ως αποτέλεσμα το βαρύτατο τραυματισμό μίας νεαρής γυναίκας, περίπου 25 ετών, που φέρεται να ακρωτηριάστηκε στο χέρι, από το βραχιόνιο οστό και κάτω, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Στο νοσοκομείο μετέβησαν άλλα δύο άτομα, πρόκειται για δύο άνδρες, ηλικίας, περίπου, 19 και 30 ετών.
Αγωνιώδης η προσπάθεια των πληρωμάτων δύο ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ, καθώς και γιατρού, για την άμεση μεταφορά των τραυματιών στο εφημερεύον νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο Βενιζέλειο Γενικό νοσοκομείο Ηρακλείου.
Δεν έχουν διευκρινιστεί μέχρι και αυτή την ώρα τα αίτια του τροχαίου που σημειώθηκε στις 05.30 το πρωί.
Δείτε επίσης
- Νυχτερινή επίθεση της Ρωσίας με drones και πυραύλους στο Κίεβο
- Μασκ-Τραμπ: πολιτικός «πόλεμος» των δύο πρώην συμμάχων
- Η «γρήγορη μόδα» βλάπτει σοβαρά το περιβάλλον
- Νέο πλήγμα στη Ρωσία: Η Ουκρανία χτύπησε ξανά τη γέφυρα της Κριμαίας με υποβρύχια εκρηκτικά
- «Το Περλ Χάρμπορ της Ρωσίας» -Πώς η Ουκρανία με Δούρειο Ίππο έκαψε τα ρωσικά μαχητικά