Αίθριος ο καιρός σήμερα στην Κρήτη

  27 April, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Αίθριος ο καιρός σήμερα στην Κρήτη

Προάγγελος καλοκαιριού με θερμοκρασίες κοντά στους 25 βαθμούς και λίγα σύννεφα προβλέπεται σήμερα Δευτέρα να είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του καιρού.
Σύμφωνα με το meteo.gr,τη Δευτέρα 27 Απριλίου σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσει βελτιωμένος καιρός με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις. Τις θερμές ωστόσο ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις δίνοντας όμβρους και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Στη Β. Ελλάδα τα φαινόμενα ενδέχεται να επηρεάσουν πρόσκαιρα και πεδινές περιοχές, ιδιαίτερα στη Χαλκιδική. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 1 έως 22 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 25, στην Ήπειρο από 8 έως 23 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 7 έως 28, στα υπόλοιπα δυτικά ηπειρωτικά και στη Νότια Πελοπόννησο από 10 έως 25 βαθμούς, στα υπόλοιπα ανατολικά ηπειρωτικά από 8 έως 27, στα νησιά του Ιονίου από10 έως 23 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 9 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα επικρατήσουν δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Αναλυτικά ο καιρός στην Κρήτη
Στην Κρήτη θα είναι γενικά αίθριος ο καιρός. Παροδικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Οι άνεμοι θα είναι Δυτικών διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

 

  27 April, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα