Aίθριος και αύριο ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα

Το Σάββατο σε όλη τη χώρα θα επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες με θερμοκρασίες έως 21 βαθμούς Κελσίου, με λίγες μόνο νεφώσεις που από το απόγευμα στα νότια θα αυξηθούν, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες, ενώ παγετός θα εκδηλωθεί νωρίς το πρωί στα κεντρικά και κυρίως στα βόρεια.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -5 έως 16 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από -2 έως 18, στη Θεσσαλία από 0 έως 21 βαθμούς, στην Ήπειρο από -1 έως 20 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 3 έως 21 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 18 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 2 έως 18 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 5 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ, αλλά στα νότια πελάγη θα επικρατήσουν δυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 6 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις, ενώ τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις, ενώ τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και ενδέχεται να σχηματιστεί ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 3-5 βαθμούς χαμηλότερες.
Δείτε επίσης
- Ελαιόλαδο: Από τον καρπό στο μπουκάλι – Η μάχη των τιμών φέτος
- Γάζα: Πυρετώδεις προετοιμασίες για τις διαπραγματεύσεις στο Κάιρο- το Ισραήλ συνεχίζει τις επιθέσεις
- Ελλάδα και Κλιματική Κρίση: Ο ρόλος των εναλλακτικών μορφών τουρισμού
- Νέα εποχή για το Airbnb στην Ελλάδα - Πώς αλλάζει την αγορά το νέο νομοθετικό πλαίσιο
- Οι κατσαρόλες της Κυριακής: 20 συνταγές, από κοκκινιστό μέχρι φρικασέ