Εθελοντική αιμοδοσία σήμερα στους Αγίους Δέκα

  20 September, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Εθελοντική αιμοδοσία σήμερα στους Αγίους Δέκα


Εθελοντική Αιμοδοσία πραγματοποιείται σήμερα Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 στους Αγίου Δέκα στα πλαίσια του προγράμματος #αιμοδοτούμε μαζί που υλοποιεί ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος "Αιματοκρήτης" σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίων Δέκα, το Δήμο Γόρτυνας, τις ενορίες και άλλους τοπικούς φορείς όλης της Δημοτικής Ενότητας. Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο του Δημαρχείου από τις 10:00-13:30. 
Απευθύνουμε έκκληση στους εθελοντές αιμοδότες που μπορούν να δώσουν αίμα να προσέλθουν. Πρέπει να φορούν μάσκα, να έχουν μαζί τους την αιμοδοτική τους ταυτότητα ή το ΑΜΚΑ και την αστυνομική τους ταυτότητα καθώς και να έχουν πάρει ελαφρύ πρωινό. 
Ως αιμοδοτικός σύλλογος τονίζουμε την μεγάλη αναγκαιότητα να συνεχίσουν οι αιμοδότες  να δίνουν αίμα κανονικά (κάθε 3 μήνες οι άνδρες και κάθε 4 οι γυναίκες) διότι οι ανάγκες των πασχόντων παραμένουν μεγάλες. Ας μην περιμένουμε να δημιουργηθεί μεγαλύτερο έλλειμα σε αίμα και να φτάσουμε να αναζητούν εναγωνίως αίμα ασθενείς, οικογένειες και νοσοκομεία.  
Παράλληλα με την εθελοντική αιμοδοσία θα υπάρχουν ενημερωτικά περίπτερα για την δωρεά οργάνων, τη δωρεά μυελού των οστών και τη δωρεά ομφάλιου αίματος. 
 

 

  20 September, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα