Αιμοδοσία σήμερα στους Αγίους Δέκα για το Μανώλη Παπαδάκη

mesaralive.gr  12 July, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Αιμοδοσία σήμερα στους Αγίους Δέκα για το Μανώλη Παπαδάκη

Με τον οργανισμό του να ανταποκρίνεται θετικά στην θεραπεία, συνεχίζει να δίνει τη μάχη του για να βγει υγιής από το Νοσοκομείο Γεννηματάς ο Μανώλης Παπαδάκης.

Ο 38χρονος νέος με καταγωγή από τους Αγίους Δέκα ξαφνικά διαγνώστηκε με σοβαρό αιματολογικό πρόβλημα και για την θεραπεία του απαιτούνται 200 φιάλες αίμα. Οι δικοί του άνθρωποι εδώ και μέρες προχώρησαν σε ανοικτό κάλεσμα σε όλο τον κόσμο να βοηθήσει δίνοντας αίμα για τον   ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ  που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Γεννηματάς στην Αθήνα.  Αίμα  μπορεί να δοθεί σε οποιοδήποτε  κέντρο αιμοδοσίας εξυπηρετεί ...τον δότη ενώ όπως μας ενημέρωσαν οι δικοί του άνθρωποι,  θα πραγματοποιηθεί και αιμοδοσία στους Αγίους Δέκα την οποία διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος της έδρας του Δήμου Γόρτυνας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Εθελοντική Αιμοδοσία ήταν προγραμματισμένη από τον ΠΣ Αγίων Δέκα,  και μετά το σοβαρό θέμα υγείας του Μανώλη, αποφασίστηκε όλο το αίμα να δοθεί στον 38χρονο.  Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Σχολείο των Αγίων Δέκα θα ξεκινήσει στις  16:30 και θα ολοκληρωθεί στις  20:00.

 

mesaralive.gr  12 July, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα