Αγωνία μέχρι τέλους για τον ΟΦΗ! Έμεινε στο 1-1 με τον Αστέρα

  21 April, 2019 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Αγωνία μέχρι τέλους για τον ΟΦΗ! Έμεινε στο 1-1 με τον Αστέρα

Ο ΟΦΗ είχε την ευκαιρία να «κλειδώσει» τα μπαράζ παραμονής, αλλά έμεινε στο 1-1 με τον Αστέρα και η αγωνία παραμένει.

Στο Γεντί Κουλέ είχαμε τον αγώνα της αγωνιστικής, καθώς όποιος από τους ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης κέρδιζε, θα εξασφάλιζε σε μεγάλο βαθμό την σωτηρία. Κανείς δεν τα κατάφερε, με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα, ωστόσο η νίκη του Πανιωνίου επί του ΠΑΣ κρατάει και για τους δύο ζωντανές τις ελπίδες.

Οι Κρητικοί πλέον έφτασαν τους 29 βαθμούς και αποσπάστηκαν δύο από τους Γιαννιώτες, ενώ οι Αρκάδες τους 30 και την τελευταία αγωνιστική θα κριθούν όλα. Εκεί που ο ΠΑΣ θα υποδεχθεί τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ που θέλει τον τίτλο αήττητος και αν δεν κερδίσουν οι «κυανόλευκοι» θα είναι αυτοί που θα πέσουν και απλά θα πρέπει να μάθουμε ποιος θα πάει στα μπαράζ.

Ο ΟΦΗ φιλοξενείται από τον Ατρόμητο και θέλει μόνο νίκη αλλιώς θα βρεθεί στην καλύτερη στα μπαράζ, ενώ ο Αστέρας φιλοξενεί τον αδιάφορο Πανιώνιο και με δική του νίκη εξασφαλίζει την σωτηρία του.

ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα): Σωτηρίου, Μπράουν, Ποτουρίδης (51' λ.τ. Κυριακόδης), Γιαννούλης, Κοροβέσης, Νάστος, Μεγιάδο, Βαζ, Σάσι, Φερέιρα (70' Ναμπί), Γιακουμάκης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Αθανασιάδης, Βλάχος, Τριανταφυλλόπουλος, Βαλιέντε, Ορτέγκα, Τασούλης (74' Αραβίδης), Μουνάφο, Μπέλοκ, Κώτσιρας, Φερνάντεζ (82' Ρόλε), Τσιλιανίδης (92' Δουβίκας).

 

  21 April, 2019 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα