Αγιασμός στο Εσπερινό Τυμπακίου. Συνεχίζονται οι εγγραφές

mesaralive.gr  12 September, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Αγιασμός στο Εσπερινό Τυμπακίου. Συνεχίζονται οι εγγραφές

Την ευκαιρία να ολοκληρώσουν τις Γυμνασιακές ή και τις Λυκειακές τους σπουδές, σε ανθρώπους που για τους δικούς τους λόγους διέκοψαν την φοίτηση σε Γυμνάσιο ή Λύκειο, δίνει το Εσπερινό Γυμνάσιο Τυμπακίου με Λυκειακές Τάξεις Α΄ Β΄ Γ΄ και Δ΄.

Το σχολείο που ξεκίνησε την λειτουργία του από το 2009, δίνοντας νέες ευκαιρίες σε εργαζόμενους νέους και νέες  14 ετών και άνω, συνεχίζει την λειτουργία του, προσφέροντας στην ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς και ανοίγοντας δρόμους στη μάθηση για όσους ενδιαφέρονται να τελειώσουν το Γυμνάσιο και το Λύκειο.

Όπως και σε όλα τα σχολεία, έτσι και στο Εσπερινό του Τυμπακίου, που συστεγάζεται με το Ημερήσιο Γυμνάσιο και το Ημερήσιο Γενικό Λύκειο Τυμπακίου, πραγματοποιήθηκε χθες, το απόγευμα της Παρασκευής ο καθιερωμένος Αγιασμός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εγγραφές στο Εσπερινό Γυμνάσιο αλλά και τις Λυκειακές Τάξεις Α΄ Β΄ Γ΄ και Δ΄ βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ για όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν ή να ζητήσουν πληροφορίες, μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 28920-51870, τις εργάσιμες ημέρες, από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 11 το βράδυ.

 

mesaralive.gr  12 September, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα