Αφιέρωμα στους Ιερείς και Ιερωμένους του Σίβα Φαιστού!

mesaralive.gr  19 December, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Αφιέρωμα στους Ιερείς και Ιερωμένους του Σίβα Φαιστού!

Μοιάζει τούτο το αφιέρωμα μυσταγωγία στην μνήμη και μυστική λιτανεία στο χρόνο. Άνθρωποι και φωνές που ύμνησαν τον Κύριο και μας έδωσαν τη δυνατότητα μέσω της σεβάσμιας ζωής τους να δούμε και να διαβάσουμε μέσα από τους διάφανους καθρέφτες της ψυχής μας, τις καλά φυλαγμένες επιθυμίες της.

Την Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου γιορτάζει η θύμηση και κλίνει με ευλάβεια το γόνυ στους  υπηρέτες  της Εκκλησίας του Θεού.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΝΟΡΙΑ ΣΙΒΑ

ΣΙΒΑ ΠΥΡΓΙΩΤΙΣΣΗΣ «ΘΕΜΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ»          

Αγαπητοί χωριανοί

Ο Σύλλογος στην προσπάθειά του να διασώσει την ιστορία του χωριού μας, αποφάσισε να τιμήσει τα δημόσια πρόσωπα της μικρής κοινωνίας του. Για αρχή επιλέξαμε, σε συνεργασία με τον Ιερέα του χωριού, να θυμηθούμε τους Σιβιανούς Ιερείς και  Ιερωμένους, ανεξάρτητα που υπηρέτησαν.

Παρακαλούμε τους συγγενείς, φίλους, γνωστούς των τιμωμένων, να αναφερθείτε με ένα μικρό κείμενο στον δικό σας άνθρωπο. Το κείμενο αυτό μπορεί να διαβαστεί από εσάς ή από τον Ιερέα του χωριού. Η εκδήλωση ορίστηκε την  26η Δεκεμβρίου 2018 στις 5μμ στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου. Πριν την έναρξη της εκδήλωσης θα γίνει επιμνημόσυνη δέηση. 

Όποιος γνωρίζει και άλλους, τον παρακαλούμε να μας ενημερώσει. Τα κείμενα μπορείτε να τα φέρνετε στην εκκλησία ή να τα δίνετε σε κάποιο μέλος του Συλλόγου ή αν είστε από μακριά να τα στέλνετε ταχυδρομικώς στον Σύλλογο, μέχρι την 15η Δεκεμβρίου 2018. Ευχαριστούμε για την προσοχή σας και ευελπιστούμε στην συνεργασία σας.

 

mesaralive.gr  19 December, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ