ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Αναβάλλεται ο τελικός Κυπέλλου!

  20 July, 2020 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Αναβάλλεται ο τελικός Κυπέλλου!

Πάει για Αύγουστο και...βλέπουμε

Τα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα δεν ισχύουν και το ΑΕΚ – Ολυμπιακός μετατίθεται για τον Αύγουστο, σε δύο πιθανές ημερομηνίες.

Το πρωί της Δευτέρας (20/7) έγινε γνωστό πως η Αστυνομία ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι δεν μπορεί να διαφυλάξει την ασφάλεια στη Ριζούπολη, μολονότι πρόκειται για αγώνα κεκλεισμένων των θυρών!

Έτσι, η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία είναι υποχρεωμένη να αναβάλλει τον τελικό του Κυπέλλου και ψάχνει γήπεδο για να τον διοργανώσει.

Είναι δεδομένο πλέον, πως το ΑΕΚ – Ολυμπιακός δεν θα διεξαχθεί την Κυριακή (26/7) και στο τραπέζι των συζητήσεων έχουν πέσει δύο ημερομηνίες.

Η μία θέλει τον τελικό να γίνεται στις 2 Αυγούστου, τέσσερις μέρες πριν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Γουλβς για την φάση των «16» του Europa League.

Η άλλη να μεταφερθεί για τις 30 Αυγούστου, αλλά εκεί δημιουργείται θέμα με τις προετοιμασίες των ομάδων, αλλά και με το γεγονός ότι οι δύο φιναλίστ θα αγωνιστούν με τα ρόστερ της νέας περιόδου!

Η Επιτροπή διοργανώσεων της ΕΠΟ θα εισηγηθεί στην Επιτροπή εκτάκτων θεμάτων της ομοσπονδίας την αναβολή του τελικού και απομένει η επίσημη ενημέρωση.

 

  20 July, 2020 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ