Α.Ο.Ζαρού: Ρήξη χιαστού ο Καραμανιτάκης

mesaralive.gr  20 November, 2018 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Α.Ο.Ζαρού: Ρήξη χιαστού ο Καραμανιτάκης

Επιβεβαιώθηκαν δυστυχώς οι φόβοι για την σοβαρότητα του χτυπήματος του κεντρικού αμυντικού της πρωτοπόρου ομάδας της Α1 ΕΠΣΗ, Χάρη Καραμανιτάκη, ο οποίος 29 του μήνα θα χειρουργηθεί στο χιαστό.


Ο υψηλόσωμος αμυντικός, στο παιχνίδι της Κυριακής με το Ρωμανό, στάθηκε άτυχος σε φάση διεκδίκησης της μπάλας, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο γόνατο!
Η μαγνητική έδειξε "ρήξη χιαστού" και έτσι ορίστηκε άμεσα το χειρουργείο.

Αναλυτικά η τοποθέτηση της ομάδας του Ζαρου, με αφορμή τον σοβαρό τραυματισμό του παίκτη της:

Αυτό πάντως που θα πρέπει να γίνει κατανοητό από παίκτες,προπονητές και παράγοντες, είναι ο σκοπός και ο θεσμός του τοπικού ποδοσφαίρου. Εκεί ,όπου όλοι αγωνίζονται και θα συνεχίσουν να "αγωνίζονται" όχι για βιοποριστικούς λόγους.

Ο σεβασμός στον αντίπαλο πρέπει να αποτελεί πρωταρχικό μέλημα κάθε ομάδας και αυτοσκοπό. Το τελικό αποτέλεσμα πρέπει να περνά σε δεύτερη μοίρα στον αγώνα και οι προσωπικές μονομαχίες να γίνονται σε αθλητικά πλαίσια. Έτσι, θα αποφευχθούν ή έστω θα περιοριστούν τέτοιου είδους συμβάντα, τα οποία στεναχωρούν και δημιουργούν πρόβλημα πρώτα απ' όλα τους ίδιους τους αθλητές κι έπειτα στους προπονητές και τις διοικήσεις των ομάδων.

* Ο Πρόεδρος, τα μέλη της Διοίκησης, ο προπονητής και οι συμπαίκτες σου, σού ευχόμαστε ολόψυχα ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ και καλή επιστροφή στα γήπεδα !!!
 

 

mesaralive.gr  20 November, 2018 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα