Α.Ο.Τ: Κανονικά θα διεξαχθεί το παιχνίδι με τον Άγιο Ιερόθεο-Η απόφαση της ΕΠΟ
To παιχνίδι είχε αναβληθεί λόγω αδυναμίας του Αγιου Ιερόθεου να ταξιδέψει στην Κρήτη μετα τα κρούσματα covid που υποστήριζαν ότι βρέθηκαν στην ομάδα
Μια πρωτόγνωρη και συνάμα… περίεργη απόφαση πάρθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για το παιχνίδι ΑΟΤ – Άγιος Ιερόθεος, το οποίο δεν είχε γίνει καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν ταξίδεψαν για την Κρήτη, χωρίς να έχουν κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες και να ενημερώσουν τους αρμόδιους.
Με την ΕΠΟ να δηλώνει τότε άγνοια, στο γήπεδο βρέθηκαν κανονικά η ομάδα του ΑΟΤ και οι διαιτητές και το Φύλλο Αγώνα έκλεισε εις βάρος του Αγίου Ιερόθεου, που εκ των υστέρων ενημέρωσε ότι αδυνατεί να συμπληρώσει αποστολή λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.
Μετά από δύο μήνες όμως και ενώ όλοι περίμεναν ο ΑΟΤ θα πάρει το παιχνίδι με 3-0α.α., τελικά το ματς θα πρέπει να γίνει, καθώς η Πειθαρχική αποφάνθηκε ότι «ο Άγιος Ιερόθεος δεν κρίνεται πειθαρχικώς ελεγκτέο ως υπαίτιο της παράβασης των διατάξεων των άρθρων 17 και 21 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) για τον αγώνα που είχε ορισθεί στις 22/12/2022 Α.Ο. Τυμπακίου – Άγιος Ιερόθεος».
Δείτε επίσης
- Super League: Kερδισμένοι ΑΕΚ και Ολυμπιακός-Τα αποτελέσματα (hl)
- Γ’Εθνική: Έχασε ξανά και παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας ο ΑΟΤ
- Super League: Τουμπαρε τον ΟΦΗ και έμεινε ζωντανός για κορυφή ο ΠΑΟ-Μοιρασια στις Σέρρες (hl)
- Εuroleague: Σταθερά στην κορυφή ο Ολυμπιακός (HL)
- Εuropa League: Με Στεάουα Βουκουρεστίου για μια θέση στους 16 ο ΠΑΟΚ