6 προτάσεις για να συνδυάσουμε τα λαδερά του καλοκαιριού με το κρέας

Καθημερινό καλοκαιρινό τραπέζι χωρίς λαδερό φαγητό δεν γίνεται. Όπως δεν γίνεται και καλοκαίρι χωρίς φέτα και καρπούζι. Τι κάνουμε όμως όταν θέλουμε να εντάξουμε τα αγαπημένα μας λαδερά στο Κυριακάτικό μας τραπέζι, μαγειρεύοντάς τα σε μία πιο χορταστική, ίσως ακόμα και σε μία πιο επίσημη ή ακόμα και εορταστική, εκδοχή τους;
Τα πράγματα, λοιπόν, σε αυτή την περίπτωση είναι απλά: Τα ενισχύουμε με τη νοστιμιά και την πληθωρική παρουσία κάποιου κρέατος. Και τότε ακριβώς είναι που αντιλαμβανόμαστε ότι τα φασολάκια, οι μπάμιες ή ακόμα και ο αρακάς, κάνουν καταπληκτική μαγειρική παρέα τόσο με τα πουλερικά όσο και με το κόκκινο κρέας, σερβίροντας στο οικογενειακό τραπέζι ιδέες που παντρεύουν μοναδικά το παραδοσιακό με το σύγχρονο.
Δείτε επίσης
- Καύσωνας: Τι αναφέρει η νέα εγκύκλιος του υπουργείου Υγείας για τα μέτρα προστασίας των πολιτών
- Κολοκυθοκεφτέδες: 14 συνταγές για τους κεφτέδες σήμα κατατεθέν του ελληνικού καλοκαιριού
- Χρόνιες παθήσεις: 1,8 εκ. θάνατοι θα μπορούσαν να αποφευχθούν στην Ευρώπη κάθε χρόνο
- Ανησυχητική η αύξηση των μετανασταυτικων ροών στην Κρήτη
- Θερινές εκπτώσεις 2025: Στις 14 Ιουλίου η έναρξή τους – Πόσο θα διαρκέσουν
Σχετικά άρθρα
- Κολοκυθοκεφτέδες: 14 συνταγές για τους κεφτέδες σήμα κατατεθέν του ελληνικού καλοκαιριού
- Φιλέτο κοτόπουλο στο φούρνο με ντοματίνια και γραβιέρα
- Βλίτα τσιγαριαστά με κρίταμο, μυζήθρα και τραγανό ξινόχοντρο
- Με ωμή ντομάτα: 32 συνταγές χωρίς μαγείρεμα για τις μεγάλες ζέστες
- Τι γεύση έχει το καλοκαίρι; 9 συνταγές στον ίσκιο της κληματαριάς