6 προτάσεις για να συνδυάσουμε τα λαδερά του καλοκαιριού με το κρέας

Καθημερινό καλοκαιρινό τραπέζι χωρίς λαδερό φαγητό δεν γίνεται. Όπως δεν γίνεται και καλοκαίρι χωρίς φέτα και καρπούζι. Τι κάνουμε όμως όταν θέλουμε να εντάξουμε τα αγαπημένα μας λαδερά στο Κυριακάτικό μας τραπέζι, μαγειρεύοντάς τα σε μία πιο χορταστική, ίσως ακόμα και σε μία πιο επίσημη ή ακόμα και εορταστική, εκδοχή τους;
Τα πράγματα, λοιπόν, σε αυτή την περίπτωση είναι απλά: Τα ενισχύουμε με τη νοστιμιά και την πληθωρική παρουσία κάποιου κρέατος. Και τότε ακριβώς είναι που αντιλαμβανόμαστε ότι τα φασολάκια, οι μπάμιες ή ακόμα και ο αρακάς, κάνουν καταπληκτική μαγειρική παρέα τόσο με τα πουλερικά όσο και με το κόκκινο κρέας, σερβίροντας στο οικογενειακό τραπέζι ιδέες που παντρεύουν μοναδικά το παραδοσιακό με το σύγχρονο.
Δείτε επίσης
- Καπελλάκης-Στεφανουδάκης στην ΚΡΗΤΗ TV: Nέα αρχή στην Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή
- Στην Κρήτη ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος για τις ασκήσεις της Λιβύης και το μεταναστευτικό
- Κλινικές και τμήματα του ΕΣΥ στο στόχαστρο της αξιολόγησης - Τι έδειξε η πρώτη εικόνα
- Αναπληρωτές Εκπαιδευτικοί: Από Δευτέρα 25/8 έως 29/8 οι Αιτήσεις - 22.000 προσλήψεις
- Έκρηξη καταγγελιών για φοροδιαφυγή -νέες φοροελαφρύνσεις φέρνει η απόδοση των εργαλείων της ΑΑΔΕ