545.000 ευρώ για την αξιοποίηση της αρδευτικής γεώτρησης στις Κούρτες

mesaralive.gr  17 October, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
545.000 ευρώ για την αξιοποίηση της αρδευτικής γεώτρησης στις Κούρτες

Φωτο: velanidia-baladis.blogspot.gr

Ανοικτή δημοπρασία για την επιλογή αναδόχου, για την κατασκευή του έργου Αξιοποίηση αρδευτικής γεώτρησης-αρδευτικό δίκτυο περιοχής, διακηρύσσει ο Δ. Φαιστού.

Πρόκειται για την αξιοποίηση της αρδευτικής γεώτρησης που βρίσκεται στη θέση «Κούρτες» της ΔΚ Ζαρού καθώς και την κατασκευή κυλινδρικής δεξαμενής και δικτύου άρδευσης.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την τεχνική έκθεση, προβλέπεται τοποθέτηση αντλητικού συγκροτήματος εντός της γεώτρησης, κατασκευή υπαίθριου αντλιοστασίου και η  τοποθέτηση του ηλεκτρικού πίνακα του αντλητικού, ο οποίος θα τοποθετηθεί σε pillar.

Επίσης ο καταθλιπτικός αγωγός θα είναι συνολικού μήκους 3.800 μέτρων ο οποίος και θα τροφοδοτήσει την  δεξαμενή που θα είναι κυλινδρική από οπλισμένο σκυρόδεμα χωρητικότητας 250 m3 και θα τοποθετηθεί στη θέση "Μαλαφορά" δίπλα στην εκκλησία του Τιμίου Σταυρού.

Από τη δεξαμενή θα κατασκευαστεί κεντρικός αγωγός διανομής μήκους 2.300 μέτρων στον οποίο θα συνδεθεί το ήδη κατασκευασμένο δίκτυο διατομής Φ75 και Φ63 το οποίο είναι ανενεργό.

Επιπροσθέτως, θα κατασκευαστούν έξι νέοι εγκάρσιοι κλάδοι συνολικού μήκους 2.400 μέτρων από σωλήνα PE Φ90 στους οποίους θα τοποθετηθούν κολεκτέρ.

Το έργο είναι προϋπολογισμού 545.000,00  Ευρώ (με αναθεώρηση και Φ.Π.Α.).

Ο Δήμος καλεί τους ενδιαφερόμενους εργολήπτες να υποβάλουν προσφορά για την ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του ως άνω έργου.

 

mesaralive.gr  17 October, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα