41χρονος δάσκαλος συνελήφθη για παιδική πορνογραφία

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι χωριού της Βοιωτίας, καθώς 41χρονος δάσκαλος του δημοτικού σχολείου της κοινότητας συνελήφθη για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Το μεσημέρι της Τρίτης, αστυνομικοί έβγαλαν διακριτικά τον δάσκαλο από την τάξη στην οποία δίδασκε και του πέρασαν χειροπέδες, σύμφωνα με πληροφορίες του STAR Κεντρικής Ελλάδας. Σε έρευνα που βρέθηκε στο σπίτι που διαμένει στο χωριό κατασχέθηκε ηλεκτρονικός υπολογιστής. Ο 41χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί στον ανακριτή της Λιβαδειάς.
Αστυνομικοί της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος παρακολουθούσαν τον Βορειοελλαδίτη δάσκαλο τις τελευταίες τρεις ημέρες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Ο 41χρονος είχε τοποθετηθεί στο συγκεκριμένο δημοτικό στις αρχές της σχολικής χρονιάς, ως αναπληρωτής.
Δείτε επίσης
- Τραγωδία στον Γεροπόταμο: αγωγή κατά του Δήμου Φαιστού, της Περιφέρειας Κρήτης και του Δημοσίου
- Νύβριτος: οριοθετήθηκε η φωτιά που καίει από χτες
- TOEB A’ Zώνη Μεσαρας: Ο απολογισμός της φετινής αρδευτικής περιόδου
- Δήμος Γόρτυνας: Ψήφισμα για την διάσωση του μνημείου στον λόφο Παπούρα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας
- Αντίστροφη μέτρηση για τον 9ο Αγώνα “Festos Run”- ως τις 22/9 οι εγγραφές