34χρονος μεσαρίτης με χειροπέδες για άσκοπους πυροβολισμούς

Φωτο: kritionline.gr
Κι άλλη σύλληψη μεσαρίτη σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, αυτή τη φορά για ρίψη άσκοπων πυροβολισμών. Συγκεκριμένα το πρωί του Σαββάτου συνελήφθη ένας 34χρονος από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.
Συγκεκριμένα το απόγευμα της Πρωτομαγιάς υπήρξε καταγγελία πολιτών στο Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών, ότι άγνωστα άτομα προέβαιναν στην ρίψη άσκοπων πυροβολισμών.
Από την αστυνομική προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών, προέκυψε ότι το σπίτι στο οποίο έπεφταν οι άσκοποι πυροβολισμοί στα πλαίσια κοινωνικής εκδήλωσης, ανήκε σε 34χρονο.
Την επομένη το πρωί, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι και στο εξοχικό του 34χρονου κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο κυνηγετικά όπλα, σαράντα φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και επτά κάλυκες.
Η προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Δείτε επίσης
- Στα δίχτυα των Αρχών διακινητές μεταναστών προς τον Δ. Φαιστού: 38 άτομα διασώθηκαν, 2 συλλήψεις
- Kέλλυ Κυδωνάκη: Πρωταθλήτρια ξανά με τον δικό της τρόπο!
- MATALA BEACH FESTIVAL 2025 στις 4-6 Ιουλίου
- Πολύ υψηλές συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην Κρήτη - νέο κύμα από βδομάδα
- ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος στον Δ. Γόρτυνας σήμερα Σάββατο 10 Μαΐου