2ο Mellon Run! Προσφορά και Εθελοντισμός για «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»!

mesaralive.gr  21 May, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
2ο Mellon Run! Προσφορά και Εθελοντισμός για «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»!

Φωτο: mesaralive.gr

Ήταν όλοι εκεί! Παραολυμπιονίκες, δρομείς, αθλητές, απλοί περιπατητές και εθελοντές…. Μικροί και μεγάλοι, γυναίκες, άντρες, παιδιά ….Όλοι για ένα κοινό σκοπό! Να τρέξουν για «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»! Το δραστήριο Μεσαρίτικο Σύλλογο ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης που έχει ανοίξει την πόρτα της ελπίδας, δίνοντας μαθήματα αγώνα, προσφοράς και εθελοντισμού!

Σήμερα ήταν η ώρα της Μεσαράς, της Κρήτης αλλά και των φίλων του Συλλόγου από την υπόλοιπη Ελλάδα να βρεθούν σε ένα κοινό σημείο εκκίνησης με ένα στόχο! Στην εκκίνηση της Φανερωμένης για να στηρίξουν τις δράσεις και τα προγράμματα του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»!

Ο κόσμος που βρέθηκε σήμερα στην μεγάλη αθλητική διοργάνωση στη Φανερωμένη στο 2ο Mellon Run ήταν πολύς!!! Πέρα από αθλητές και περιπατητές που έτρεξαν ή περπάτησαν στις ομορφιές της Φανερωμένης, είτε στα 16 χιλιόμετρα, είτε στα 6, πέρα από τους μικρούς μαθητές που έτρεξαν το χιλιάρι, συγκινητική ήταν η παρουσία των εθελοντών που βρέθηκαν στο 2ο Mellon Run, πήραν τις θέσεις τους και ήταν πανέτοιμοι να προσφέρουν στο πόστο του ο καθένας! Παρόν και το ΕΚΑΒ, οι Εθελοντές Σαμαρείτες του ΕΕΣ Μοιρών, οι Ραδιοερασιτέχνες, η Ομάδα Νεολαίας Φαιστού ΔΡΩ και τόσοι άλλοι που αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια αφού χάρη σε αυτούς όλα κύλησαν ομαλά! Παρόντες και εκπρόσωποι της τοπικής κοινότητας Φανερωμένης αλλά και του Δήμου Φαιστού που βρέθηκαν στο χώρο της διοργάνωσης στηρίζοντας την μεγάλη αυτή προσπάθεια του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ».

Η διοργάνωση του 2ου Mellon Run αποτελεί πλέον παρελθόν αφήνοντας για μια ακόμα φορά τις καλύτερες εντυπώσεις στον κόσμο που βρέθηκε στη Φανερωμένη. Θερμά συγχαρητήρια στον διοργανωτή σύλλογο «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» στη συνδιοργανωτή Περιφέρεια Κρήτης και σε όλους τους χορηγούς μεγάλους και μικρούς που πίστεψαν και στήριξαν ακόμα μια δράση του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»!

 

mesaralive.gr  21 May, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ