17 παραδοσιακές συνταγές για την Κυριακή της Τυρινής

Η παράδοση λέει πως η Κυριακή της Τυρινής είναι η τελευταία ευκαιρία για να απολαύσουμε τα γαλακτοκομικά πριν την περίοδο της νηστείας, γι’ αυτό και τα γεύματά μας αυτές τις ημέρες είναι πλούσια σε παραδοσιακές συνταγές και γεύση. Από πίτες και μακαρονάδες, μέχρι σαγανάκι και ψητά τυριά, αυτή η μέρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «αφιέρωμα» στην ελληνική τυροκομία.
Δείτε επίσης
- Το ΚΥΣΕΑ συνεδριάζει για τις Belharra και αφήνει το καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου στις καλένδες
- Αυτές είναι οι 3 μεγαλύτερες πηγές ευτυχίας του ανθρώπου
- Η Κρήτη κύρια πύλη εισόδου μεταναστών μέσω θαλάσσης στην Ελλάδα
- Δώρο Πάσχα: Λήγει σήμερα η προθεσμία για την καταβολή του – Οι «ποινές» για τους εργοδότες
- Έρχονται θερμές αέριες μάζες: Ανεβαίνει η θερμοκρασία από τη Μεγάλη Πέμπτη