11 νεκροί σε δυστύχημα με λεωφορείο

Ενα τραγικό τροχαίο δυστύχημα, με 11 νεκρούς, μεταξύ των οποίων τρία παιδιά, σημειώθηκε στο βόρειο Μεξικό όταν οδηγός λεωφορείου αποκοιμήθηκε στο τιμόνι με συνέπεια να εκτραπεί της πορείας του.
Το δυστύχημα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, έγινε νωρίς το πρωί της Κυριακής, στην πολιτεία Ζακατέκας.
Στο λεωφορείο, την ώρα του τροχαίου, επέβαιναν περίπου 40 άνθρωποι, οι οποίοι κατευθύνονταν από την πόλη του Μεξικού στην πόλη Τορεόν, στο βόρειο τμήμα της χώρας, όπως ανέφερε ο Μόισες Βιγιαγκράνα, επικεφαλής των υπηρεσιών πρώτων βοηθειών της κοινότητας Ρίο Γκράντε.
Φόβοι για περισσότερους νεκρούς
Ο Βιγιαγκράνα υποστήριξε ότι «υπάρχουν ακόμη τρεις σοροί στο εσωτερικό του λεωφορείου, όμως είναι πιθανό να βρίσκονται κι άλλοι άνθρωποι κάτω από το όχημα».
Ο ίδιος σημείωσε ότι το πιθανό αίτιο του τροχαίου δυστυχήματος είναι ο οδηγός να αποκοιμήθηκε στο τιμόνι.
Μεταξύ των τραυματιών του τροχαίου είναι πέντε πολίτες από την Κεντρική Αμερική με βίζες για ανθρωποιστικούς λόγους που τους είχε χορηγήσει η μεξικανική κυβέρνηση, τις οποίες συχνά χρησιμοποιούν μετανάστες που προσπαθούν να φθάσουν στις ΗΠΑ.
Δείτε επίσης
- Κόκκινος Πύργος:εκδήλωση παρουσίασης των αποτελεσμάτων έρευνας για την αξιοποίηση του νερού άρδευσης
- Δημος Γόρτυνας: Ενημέρωση σχετικά με το οδικό δίκτυο
- TAE Μεσαράς: έφοδος σε σπίτι στον Δ. Φαιστού- όπλα και κάναβη
- Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου-Δημοτικό Βώρων: εκδήλωση για την Ημέρα Περιβάλλοντος
- Θανατηφόρο τροχαίο στις Μοίρες