Σημαντική νίκη ο ΑΟ Τυμπακίου με 2-0 επί του ΟΦΑ (Φώτο)

notosportnews.gr  06 February, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Σημαντική νίκη ο ΑΟ Τυμπακίου με 2-0 επί του ΟΦΑ (Φώτο)

Φώτο: mesaralive.gr

Σημαντική νίκη με σκορ 2-0 πέτυχε ο ΑΟ Τυμπακίου επί του ΟΦ Αρκαλοχωρίου στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ.

Ιδανικά ξεκίνησαν το παιχνίδι οι γηπεδούχοι, καθώς κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 5’ όταν μετά από αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων, ο Γιάννη Χριστοδουλάκης πέτυχε το 1-0.
Η φιλοξενούμενη ομάδα προσπάθησε να απαντήσει στο 35΄, όμως το σουτ που επιχείρησε ο Βιτσαράς δεν είχε ευτυχή κατάληξη, για να έρθει λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου ο Σταυρακάκης να απειλήσει με κεφαλιά, την οποία εξουδετέρωσε σωτήρια ο Κωσταντουλάκης.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 48΄ οι γηπεδούχοι έχασαν καλή ευκαιρία με τον Μπερουασβίλι να κάνει από πλεονεκτική θέση το πλασέ, το οποίο όμως απέκρουσε ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων που λίγο αργότερα είχαν καλή στιγμή σε σουτ του Βιτσαρά το οποίο όμως κατέληξε άουτ.
Λίγα λεπτά αργότερα ο Τριάντης από υπερβολική ίσως σιγουριά προ κενής εστίας δεν κατάφερε να σκοράρει, για να έρθει στο 62΄ ο Βιτσαράς με γυριστό σουτ, να διαμορφώσει το τελικό 2-0.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι έχοντας καλή ευκαιρία στο 82΄ όταν το σουτ του Λουλάκη, απέκρουσε σωτήρια ο Κωσταντουλάκης «κρατώντας» το ήδη διαμορφωμένο 2-0 υπέρ του ΑΟ Τυμπακίου, ως το τέλος της αναμέτρησης.

ΑΟ Τυμπακίου: Κωσταντουλάκης, Ντόκο, Χριστοδουλάκης Γ., Τριάντης, Χριστοδουλάκης Γ.(85’ Σαβοϊδάκης), Πολυχρονάκης,Μπερουασβίλι, Φλορένζ, Νικηταράς, Αναγωνστάκης, Μαρακομιχελάκης(60’ Μαραγκάκης)

ΟΦΑ: Αλνασαν, Σφακιανάκης, Τερζίδης, Παπουτσάκης, Αλεξάκης, Βιτσαράς(75’ Γαβριλάκης), Λέλεκας(65’ Κικιλιάδης), Λουλάκης, Φρόκου, Δαγκωνάκης, Σταυρακάκης(82’ Σαϊτάκης)

 

Δείτε επίσης

    Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις
notosportnews.gr  06 February, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα