Αθλητικός Όμιλος ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ-ΠΥΡΓΙΩΤΙΣΑ, ξεκίνησε ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς.

mesaralive.gr  09 July, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Αθλητικός Όμιλος ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ-ΠΥΡΓΙΩΤΙΣΑ, ξεκίνησε ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς.

Ο Αθλητικός Όμιλος Τυμπακίου ανακοινώνει ότι, έχει ήδη ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά, με πρώτο μέλημα την ανανέωση της συνεργασίας με ποδοσφαιριστές που ανήκουν ήδη στον σύλλογο και που αποτελούν κάθε χρόνο το βασικό κορμό της ομάδας.

Παρόλο που οι περισσότεροι βρίσκονται σε περίοδο διακοπών, ήδη ανανέωσαν και συνεχίζουν και τι νέα χρονιά οι ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΓΑΡΓΑΝΟΥΡΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ, ΚΟΥΡΟΥΘΙΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΛΩΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΜΑΡΑΚΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ, ΝΤΙΣΠΥΡΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ, ΠΕΤΡΑΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΤΡΙΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΦΑΣΑΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ και συνεχίζουμε…  

Για τον Αθλητικό Όμιλο Πυργιώτισσα, ενημερώνουμε ότι  μετά την επιτυχημένη χρονιά και την άνοδο στην Α2 συνεχίζει ο κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗΣ (ΒΕΛΓΟΣ) ο οποίος πληροί όλες τις προϋποθέσεις για τον νέο σχεδιασμό και έχει την απόλυτη στήριξη τις διοίκησης.

Οι διοίκηση του ΑΟΤ - ΠΥΡΓΙΩΤΙΣΣΑ τους ευχαριστεί, που παρά τις δύσκολες μέρες που περνάει ο τόπος, έδειξαν κατανόηση και συνεχίζουν και στηρίζουν την ομάδα μας, τους ευχόμαστε υγεία και μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά.                                                    

 

Δείτε επίσης

    Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις

Σχετικά άρθρα

mesaralive.gr  09 July, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα