Αν και προηγήθηκε… η ΑΕ Καμηλαρίου ηττήθηκε τελικά με 1-4 από τον Δία στο Τυμπάκι (foto)

mesaralive.gr  14 November, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Αν και προηγήθηκε… η ΑΕ Καμηλαρίου ηττήθηκε τελικά με 1-4 από τον Δία στο Τυμπάκι (foto)

Αν και προηγήθηκε μόλις στο 3΄, η ΑΕ Καμηλαρίου δεν κατάφερε τελικά να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα από την αναμέτρηση απέναντι στον Δία, από τον οποίο γνώρισε την ήττα με σκορ 1-4 στο γήπεδο Τυμπακίου για την 9η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ.

Η ΑΕ Καμηλαρίου ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση, καθώς κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 3΄, όταν μετά από προσπάθεια του Κουρτάκη, ο Κρασαγάκης με πλασέ πέτυχε το 1-0.
Η απάντηση από τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 25΄, από τον Κυπαράκη που με απευθείας κόρνερ πέτυχε το 1-1, για να έρθει στο 38΄ ο Μαγάκης με σουτ, να πετύχει την ολική ανατροπή σημειώνοντας το 1-2.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βάλουν τις βάσεις για την επικράτηση, καθώς στο 55΄ ο Καρακωσταντάκης εκμεταλλευόμενος άσχημο διώξιμο των αμυντικών της ΑΕΚ, με σουτ «έγραψε» το 1-3, για να έρθει στο 85΄ ο Κάββαλος να διαμορφώσει το τελικό 1-4.

ΑΕ Καμηλαρίου: Χίκα, Αουρέλ, Πετρόφ, Μαλαξιανάκης, Τσαφαντάκης, Αζίζ(80΄ Λεονταράκης), Κρασαγάκης, Παπαδάκης, Ριγάκης(55΄ Πατεράκης), Κουρτάκης, Δαριβιανάκης(46΄ Θεοχαράκης)

Δίας: Μπανασάκης(78΄ Κασαπάκης), Κάββαλος, Παπαδάκης(65΄ Λασιθιωτάκης), Μεταξάκης, Αρετίνης, Φραγκιαδάκης, Μαγάκης, Μαγκαφουράκης Β., Νταβόζο(75΄ Καραβελλάκης), Κυπαράκης, Καρακωσταντάκης

 

mesaralive.gr  14 November, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα