Κορονοϊός: Κρούσμα και στην Κρήτη μετά από καιρό.

60χρονος άνδρας το τελευταίο...ανησυχητικό κρούσμα
Μπορεί να πέρασε ένας μήνας από το τελευταίο κρούσμα κορωνοϊού στην Κρήτη, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ... όλα τελείωσαν. Μάλλον το αντίθετο!
Σήμερα, στο ΠΑΓΝΗ καταγράφηκε νέο κρούσμα θετικό στον κορωνοϊό. Πρόκειται για έναν άνδρα, 60 ετών, ο οποίος χθες μετέβη στο νοσοκομείο, όπου και ελήφθη δείγμα και κατόπιν επέστρεψε σπίτι του όπου και νοσεί.
Ο 60χρονος εκδήλωσε την Κυριακή τα πρώτα συμπτώματα , στη συνέχεια την Τρίτη ανέβασε πυρετό, την επόμενη μέρα ένιωσε δύσπνοια και απευθύνθηκε στα ΤΕΠ όπου ελήφθη δείγμα που βρέθηκε θετικό.
Ο Ηρακλειώτης έχει εμπύρετη αναπνευστική λοίμωξη, δεν νοσηλεύεται και πιθανότατα παραμένει στο σπίτι του.Όπως δήλωσε οίδιος, φροντίζει τη μητέρα του η οποία όμως κατοικεί σε άλλο σπίτι.
Ο άνδρας, που εργάζεται στον τεχνικό κλάδο, ζει μαζί με την ηλικιωμένη μητέρα του και δεν προκύπτει να είχε ταξιδέψει πρόσφατα. Η περίπτωση ελέγχεται ως προς την ιχνηλατήση.
Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο κρούσμα κορωνοϊού, στην Κρήτη, είχε καταγραφεί στις 6 Απριλίου και αφορούσε σε 48χρονο ναυτικό στο Ρέθυμνο.
Δείτε επίσης
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 88-99- Την Κυριακή κρίνεται ο τίτλος στο ΣΕΦ
- Αυτά τα δύο φυτά διώχνουν τα κουνούπια φυσικά και εύκολα -Ιδανικά για κάθε σπίτι το καλοκαίρι
- Δημος Γόρτυνας: Ενημέρωση σχετικά με το οδικό δίκτυο
- Κολοκυθοανθοί γεμιστοί
- Οι πληρωμές της νέας εβδομάδας
Σχετικά άρθρα
- Κρήτη: Αύξηση στα περιστατικά βίας κατά παιδιών-γυναικών το πρώτο τρίμηνο του 2025
- Ο «χάρτης» του ΕΝΦΙΑ - Τι δείχνουν τα στοιχεία για Κρήτη
- Αφρικανική σκόνη και γύρη στην ατμόσφαιρα
- Νότιος Οδικός Άξονας Κρήτης: Αγώνας διεκδίκησης
- Παρέμβαση Δ. Βρύσαλη στη σύσκεψη για το παρόν και το μέλλον της ψυχικής υγείας παιδιών στην Κρήτη