Ασυνείδητοι έκλεισαν με σκουπίδια την είσοδο του Σταθμού Μεταφόρτωσης του Δήμου Φαιστού!

mesaralive.gr  13 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Ασυνείδητοι έκλεισαν με σκουπίδια την είσοδο του Σταθμού Μεταφόρτωσης του Δήμου Φαιστού!

φωτογραφίες:mesaralive.gr

Δεν έφταναν τα προβλήματα και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Δήμος Φαιστού σε αρκετούς τομείς, υπάρχουν και οι ασυνείδητοι που όπως φαίνεται δεν διστάζουν να «βάλουν» επιπλέον εμπόδια στη λειτουργία του.

Δεν μπορεί κανείς να εξηγήσει αλλιώς την εικόνα που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του mesaralive.gr στην είσοδο του Σταθμού Μεταφόρτωσης στις Μοίρες.

Ένας λόφος από φυτά πιπεριάς, μπαλέτες και άλλα σκουπίδια έχουν ξεφορτωθεί ακριβώς στην είσοδο με αποτέλεσμα να είναι αδύνατον να περάσει οποιοδήποτε όχημα και φυσικά τα απορριμματοφόρα. Δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουν προηγηθεί οι αργίες του Πάσχα με αποτέλεσμα τα απορρίμματα να έχουν συσσωρευτεί και η δουλειά της αποκομιδής των απορριμμάτων αλλά και της εναπόθεσης στο Σταθμό Μεταφόρτωσης να είναι αυξημένη αυτές τις μέρες.

Με την είσοδο ωστόσο αποκλεισμένη, από την πράξη των ασυνείδητων – γιατί μόνο έτσι μπορεί κανείς να τους χαρακτηρίσει- απαιτείται η «επιστράτευση» φορτωτή και αρκετή ώρα δουλειάς  για να ανοίξει η είσοδος, να μπορέσουν να μπουν τα απορριμματοφόρα του δήμου Φαιστού και να αδειάσουν τα απορρίμματα.

 

mesaralive.gr  13 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα