Τυμπάκι: Σήμερα η απολογία για το φονικό - Υπήρξε βιασμός;

  15 September, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Τυμπάκι: Σήμερα η απολογία για το φονικό - Υπήρξε βιασμός;

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

Προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα Παρασκευή πήρε ο 32χρονος Πακιστανός, που ομολόγησε ότι ήταν ο δράστης της άγριας δολοφονίας 24χρονου ομοεθνούς του στην περιοχή "Λάκκος", στο Τυμπάκι

Ο 32χρονος πέρασε χθες, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, το κατώφλι του ανακριτή, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

Στο μεταξύ, φρικτές αποκαλύψεις για το βασανιστικό θάνατο του 24χρονου Πακιστανού, που βρέθηκε νεκρός σε ρέμα στην περιοχή του Τυμπακίου, φέρνει στο προσκήνιο η ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε προχθές στο νεκροτομείο του ΠΑΓΝΗ.

Ο 32χρονος καθ' ομολογία δράστης φαίνεται πως αρχικά επιχείρησε να στραγγαλίσει το θύμα, χρησιμοποιώντας ένα μπουφάν, το οποίο βρέθηκε τυλιγμένο στο λαιμό του. Αφού δεν τα κατάφερε, άρχισε να τον χτυπά με λύσσα με ένα σφυρί, πολτοποιώντας ουσιαστικά το κεφάλι του.

Ο βαθμός σήψης ήταν τέτοιος που δεν επέτρεψε στους ιατροδικαστές να κρίνουν αν υπήρχαν άλλα επιφανειακά χτυπήματα που να δείχνουν αν και με ποιο τρόπο το θύμα προσπάθησε να αντισταθεί.

Για τον ίδιο λόγο αναμένεται και η εξέταση γενετικού υλικού που έχει ληφθεί, ώστε να διαπιστωθεί αν υπήρξε και βιασμός.

Ένα ενδεχόμενο που παραμένει ανοικτό, καθώς αφενός ο 24χρονος βρέθηκε ουσιαστικά γυμνός και αφετέρου εξαιτίας υλικού που φαίνεται να έχει εντοπιστεί στο κινητό του δράστη, το οποίο δείχνει πως διατηρούσε σεξουαλικές επαφές με ομοεθνείς του.

Ο 32χρονος αναλάμβανε εργασίες στα θερμοκήπια της περιοχής, εισπράττοντας ο ίδιος την αμοιβή για ολόκληρο το συνεργείο, το οποίο έβρισκε ο ίδιος, επιστρατεύοντας κατά περίπτωση συμπατριώτες του, όπως έγινε και στην περίπτωση του άτυχου 24χρονου.

Χρονικό

Ο συμπατριώτης τού αδικοχαμένου 24χρονου ομολόγησε ότι διέπραξε το φονικό χρησιμοποιώντας ένα... σφυρί, ενώ αίσθηση προκαλούν και άλλες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες γύρω από το φονικό και τη σχέση που είχαν οι αλλοδαποί μεταξύ τους πριν το έγκλημα.

Και όλα αυτά ενώ ερευνάται το ενδεχόμενο το έγκλημα να περιλαμβάνει και σεξουαλικά κίνητρα, καθώς, όπως προαναφέραμε, η σορός τού 24χρονου εντοπίστηκε χωρίς να φέρει πολλά ρούχα...

Μετά από έρευνες της Αστυνομίας, βρέθηκε και κατασχέθηκε το αντικείμενο με το οποίο ο 32χρονος συνέθλιψε το κεφάλι τού 24χρονου, κοντά σε θερμοκήπιο.

Έπειτα και από αυτή την εξέλιξη και σε συνδυασμό με την ομολογία τού 32χρονου, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, ο Πακιστανός συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με πρόθεση και τώρα θα ακολουθηθεί ο δρόμος της Δικαιοσύνης.

 

 

neakriti.gr

 

  15 September, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα