To Τυμπάκι τίμησε την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

mesaralive.gr  25 March, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
To Τυμπάκι τίμησε την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου, κέρδισαν σήμερα όλοι όσοι παρέλασαν στην Κεντρική Λεωφόρο Τυμπακίου, τιμώντας την 25η Μαρτίου και τους νεκρούς αγωνιστές!

Οι τιμητικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν το πρωί με Όρθρο και  Θεία Λειτουργία στον Ιερό ναό του Αγ. Τίτου, Τυμπακίου, όπου τελέστηκε στη συνέχεια Επίσημη Δοξολογία. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε  η Καθηγήτρια Μουσικής του 1ου Δημοτικού Τυμπακίου, κα Μαυρέα Γεωργία.

Ακολούθησε η Τελετή στο Ηρώο Πεσόντων του Τυμπακίου, όπου έγινε επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων και τήρηση ενός λεπτού σιγής. Μετά την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, ξεκίνησε η παρέλαση.

Παρέλασαν με τη σειρά οι μαθητές του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.), επίσης τα παιδιά του Ιδιωτικού Παιδικού Σταθμού Τυμπακίου «Zουζουνόσπιτο», το Τμήμα  Δραστηριοτήτων της  Ενορίας Αγ.Τίτου,καθώς επίσης και οι μαθητές από το  1ο Δημοτικό Τυμπακίου, το  2ο Δημοτικό Τυμπακίου, το 3ο Δημοτικό Τυμπακίου το Γυμνάσιο Τυμπακίου και το  Λύκειο Τυμπακίου.

Τελετάρχης στην παρέλαση ήταν  ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής 2ου Δημοτικού Τυμπακίου, κος Ματζαράκης Γεώργιος. 

 

mesaralive.gr  25 March, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ