Το ψηφοδέλτιο του δημοψηφίσματος

mesaralive.gr  29 June, 2015 ΚΟΣΜΟΣ
Το ψηφοδέλτιο του δημοψηφίσματος

Στη δημοσιότητα έδωσε το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης το ψηφοδέλτιο του δημοψηφίσματος της Κυριακής 5ης Ιουλίου 2015.

Οι ψηφοφόροι θα κληθούν να αποφανθούν επί του ερωτήματος:

«Πρέπει να γίνει αποδεκτό το σχέδιο συμφωνίας, το οποίο κατέθεσαν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στο Eurogroup της 25.06.2015 και αποτελείται από δύο μέρη, τα οποία συγκροτούν την ενιαία πρότασή τους; Το πρώτο έγγραφο τιτλοφορείται «Reforms for the completion of the Current Program and Beyond» («Μεταρρυθμίσεις για την ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος και πέραν αυτού») και το δεύτερο «Preliminary Debt sustainability analysis» («Προκαταρκτική ανάλυση βιωσιμότητας χρέους»).

Παραπλεύρως του ερωτήματος οι πολίτες επιλέγουν βάζοντας σταυρό στο πλαίσιο που βρίσκεται κάτω από τη φράση: ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ/ΟΧΙ ή ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ/ΝΑΙ

Η εκτύπωση των ψηφοδελτίων, που γίνεται με ευθύνη του Εθνικού Τυπογραφείου, βρίσκεται σε εξέλιξη από την Κυριακή. Το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης δεσμεύεται για την έγκαιρη διανομή τους σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας.

ert.gr

 

mesaralive.gr  29 June, 2015 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα