Το περίπτερο της Παγκρήτιας Δημοσιογραφικής Ενωσης στο Money Show στο Hilton

Γράφει η Εριέλλα Χρυσού  20 January, 2017 ΑΡΘΡΑ
Το περίπτερο της Παγκρήτιας Δημοσιογραφικής Ενωσης στο Money Show στο Hilton

Το Money Show, το πολυσυνεδριακό φόρουμ για την ανάπτυξη, τις επενδύσεις και την αγορά χρήματος, πραγματοποιήθηκε για άλλη μια χρονιά, από τις 7 έως τις 9 Ιανουαρίου, στο ξενοδοχείο Hilton.

Κάθε χρονιά συγκεντρώνει, στο πλαίσιο της διοργάνωσής του, θεσμικούς φορείς της αγοράς χρήματος, μεγάλων επενδύσεων και εισηγμένων στο Χ.Α. επιχειρήσεων.

Στο πλαίσιο του Money Show 2017 η κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr επισκέφτηκε το περίπτερο της Παγκρήτιας Δημοσιογραφικής Ένωσης, η οποία εκπροσωπεί Κρητικούς Δημοσιογράφους που δραστηριοποιούνται στα ΜΜΕ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΔΕ Γιάννης Κατσαράκης μίλησε στην κάμερα του www.nstv.gr για την ένωση και τα μέλη της, αλλά και τη συμμετοχή στο Money Show και πως αυτό μπορεί να βοηθήσει τους επαγγελματίες του χώρου των ΜΜΕ γνωστοποιώντας το έργο τους και τη δουλειά τους. Τόνισε πως η κρίση τους έχει επηρεάσει ιδιαίτερα και πως έργο της ΠΑΔΕ είναι να προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρίσκει, όσο αυτό είναι εφικτό, λύσεις και να παρέχει βοήθεια.

http://nstv.gr/

 

Γράφει η Εριέλλα Χρυσού  20 January, 2017 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα