Την 2η εντός έδρας νίκη πήρε ο ΓΑΣ Μεσαράς επικρατώντας με 3-0 σετ της Ε.Α.Πατρών

  28 November, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Την 2η εντός έδρας νίκη πήρε ο ΓΑΣ Μεσαράς επικρατώντας με 3-0 σετ της Ε.Α.Πατρών

Έχοντας καλή απόδοση κυρίως στο πρώτο σετ, αλλά παράλληλα και τον έλεγχο στα επόμενα, ο ΓΑΣ Μεσαράς κατάφερε να επικρατήσει της αντίστοιχης ομάδας της ΑΕ Πατρών με 3-0 σετ στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Φαιστού στις Μοίρες και να πάρει έτσι την 2η εντός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών βόλεϊ.

Ο ΓΑΣΜ δεν έπιασε την απόδοση που μπορεί, καθώς στο παιχνίδι του με εξαίρεση ίσως το πρώτο σετ, παρουσίασε αρκετά λάθη, αλλά παρά το γεγονός αυτό, κατάφερε να επικρατήσει σχετικά εύκολα…
Πάντως, η ομάδα του ΓΑΣΜ έδειξε αρετές και δυνατότητες, αφήνοντας έτσι αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια, η οποία αναμένεται κατά κάποιο τρόπο δύσκολη, καθώς ο Δεκέμβριος είναι ¨φορτωμένος» παιχνίδια, τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για το κύπελλο.
 
Αναλυτικά τα σετ: 1ο 25-15, 2ο 25-21, 3ο 25-23.

ΓΑΣ Μεσαράς (Παναγιώτης Ιωάννου): Ποδαρά Α., Κοψαμπέλη Σ., Παπαδάκη Α., Ζωγραφάκη Κ., Κουτσάκη Αικ., Αλεξάκη Α., Μανωλάκη Ν., Τσοπούλου Κ., Μαυρέα Χ., Γεωργιλά Π, Μπριλάκη Σ., Γιάγκου Σ., Τζωρτζακάκη Κ.

Ε.Α. Πατρών: Σαρδέλη Α., Μποτσάκη Ε., Κάτση Ν., Λιόντα Π., Στουκή Μ., Τσουκάνη Ν., Πελέκου Β., Τσιμιγκάτου Ε., Ζήκου Κ., Δουραμάνη Θ., Στούκη Ν., Σταματοπούλου.

 

  28 November, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα