Συνέδριο για Startups στο Startup Europe Week στην Κρήτη

  06 February, 2017 ΚΟΣΜΟΣ
Συνέδριο για Startups στο Startup Europe Week στην Κρήτη

Για δεύτερη συνεχή χρονιά διεξάγεται το Πανευρωπαϊκό συνέδριο Startup Europe Week Crete που πραγματοποιείται από το Σύλλογο Νεανικής Επιχειρηματικότητας και το Startup Europe σε τρεις πόλεις της Κρήτης.

Το συνέδριο ξεκίνησε τις εργασίες του την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου με πρώτο σταθμό τα Χανιά, στο κτίριο του Κέντρου Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ) στο
Ενετικό Λιμάνι (Με συνδιοργανωτές το ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ, και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων).

Φιλοξενήθηκαν πάνω από 300 επισκέπτες, που παρακολούθησαν τις ομιλίες των εισηγητών, τα workshops επιχειρηματικότητας και το networking party από τις 10 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ.

Το κοινό, παρακολούθησε με αμείωτο ενδιαφέρον και ουσιαστικές ερωτήσεις, συζητήσεις ουσίας για τα πρακτικά θέματα λειτουργίας ενός startup εγχειρήματος, τρόπους και ευκαιρίες χρηματοδότησης και στήριξης της επιχειρηματικής ιδέας, πήραν συμβουλές και έμπνευση από τους επιτυχημένους και έζησαν τον παλμό ενός διαγωνισμού τοπικών startup.

Οι επισκέπτες συμμετείχαν ακόμα σε workshops, που τους μετέδωσαν πολύτιμες γνώσεις για να φτιάξουν το δικό τους android app, να γίνουν vloggers, να διοικήσουν το startup τους αλλά και να μάθουν να σκέφτονται ομαδικά, οργανωτικά και πρωτοπόρα κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Το συνέδριο Startup Europe Week Crete θα συνεχίσει τις εργασίες του στο Ηράκλειο, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο, την Τρίτη 7 Φεβορουαρίου και στο Ρέθυμνο, στο Σπίτι του Πολιτισμού, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, πλήρη agenda των εκδηλώσεων και παρακολούθηση της ζωντανής μετάδοσης, επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο του Συλλόγου Νεανικής Επιχειρηματικότητας, http://youthentrepreneurship.club ή το startupcrete.com.   

Η εκδήλωση θα ξεκινά στις 9:00 το πρωί κάθε ημέρας, με τις εγγραφές των επισκεπτών σε κάθε πόλη.

 

newmoney.gr

 

Δείτε επίσης

Σχετικά άρθρα

  06 February, 2017 ΚΟΣΜΟΣ