Συνέχεια στη δίκη των αστυνομικών για την καταδίωξη 2 νέων

Ρεπορτάζ: Νικόλας Αγγελίνος   23 June, 2017 ΚΟΣΜΟΣ
Συνέχεια στη δίκη των αστυνομικών για την καταδίωξη 2 νέων

(Φωτογραφία αρχείου)

Συνεχίζεται αύριο στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου η πολύκροτη δίκη με κατηγορούμενους δύο αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι κατηγορούνται για τον σοβαρό τραυματισμό δυο νεαρών Κρητικών, κατά τη διάρκεια καταδίωξης, στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, τον Ιανουάριο του 2013.

Η εκδίκαση της υπόθεσης ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα με την κατάθεση του πατέρα του ενός εκ των δύο νεαρών που είχαν τραυματιστεί. Πρόκειται για τον πατέρα του 16χρονου συνεπιβάτη του μοτοποδηλάτου, ο οποίος -μεταξύ άλλων- υποστήριξε ότι ο γιος του χρειάστηκε να νοσηλευτεί για 12 ημέρες σε μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Εξάλλου, ο συγκεκριμένος μάρτυρας αναφέρθηκε και στον αυτόπτη μάρτυρα που είχε δηλώσει ότι αστυνομικός είχε σπρώξει με το πόδι του το μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν οι νεαροί.

Η ακροαματική διαδικασία θα συνεχιστεί την Παρασκευή, στις 11 το πρωί, με τις καταθέσεις των υπόλοιπων μαρτύρων της υπόθεσης.

Εν συνεχεία, θα ακολουθήσουν οι απολογίες των κατηγορουμένων και -κατά πάσα πιθανότητα- η εισαγγελική πρόταση και η έκδοση της απόφασης.

Υπενθυμίζεται ότι οι κατηγορούμενοι αστυνομικοί αρνούνται ότι είχαν την οποιαδήποτε επαφή με το μοτοποδήλατο των νεαρών.

 

 

neakriti.gr
 

 

Ρεπορτάζ: Νικόλας Αγγελίνος   23 June, 2017 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα