Συγχαρητήρια των Μινωικών γραμμών στον ΝΟΤ για την πρωτιά στο AEGEAN REGATTA 2017

mesaralive.gr  24 August, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Συγχαρητήρια των Μινωικών γραμμών στον ΝΟΤ για την πρωτιά στο AEGEAN REGATTA 2017

ΟΙ ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ ΤΟ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 48 ΣΚΑΦΗ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ “SIMERA” ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΜΠΙΤΑΚΗ ΣΤΗ 2Η ΙΣΤΙΟΔΡΟΜΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ – ΝΙΣΥΡΟΣ ΤΗΣ AEGEAN REGATTA 2017 ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟRC CLUB

Οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν και να ευχαριστήσουν τον κυβερνήτη κ. Νίκο Καμπιτάκη και το πλήρωμα του σκάφους “SIMERA” του Ναυταθλητικού Ομίλου Τυμπακίου που αποτελείται από τους κ.κ. Στέλλα Λενακάκη, Τίτο Σαραντουλάκη, Λεώνη Σμυρλή, Νίκο Καρυωτάκη, Νίκο Καλυβίτη, Νίκο Πετρουλάκη και Κατερίνα Χαλκιά για τη συμμετοχή τους στη φετινή διεθνή ιστιοπλοϊκή διοργάνωση “Aegean Regatta” 2017 και την κατάκτηση της πρώτης θέσης, ανάμεσα σε 48 σκάφη, στον αγώνα Αστυπάλαια – Νίσυρος της 2ης ιστιοδρομίας, στην κατηγορία ORC CLUB.

Η ομάδα του Ναυταθλητικού Ομίλου Τυμπακίου τήρησε την υπόσχεσή της, απέδειξε πόσο σημαντικό είναι να αγωνίζεσαι για το όνειρό σου. Χθες το βράδυ παρέλαβε το κύπελλο, κάνοντας ιδιαίτερα υπερήφανες τις ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, την εταιρεία που στέκεται αρωγός στην προσπάθεια όλου του Ομίλου να αναπτύξει την ιστιοπλοΐα στη νότια Κρήτη και να προσφέρει τη δυνατότητα στους νέους ανθρώπους των ευρύτερων περιοχών των νομών Ηρακλείου και Ρεθύμνου να αγαπήσουν τη θάλασσα και να ασχοληθούν με το ναυταθλητισμό.

Οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ μοιράζονται τη χαρά της μεγάλης επιτυχίας, η οποία ήταν καρπός των προσπαθειών, της επιμονής και του ψυχικού σθένους που όλη η ομάδα επέδειξε και εύχονται ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις και επιτυχίες για το μέλλον.

Οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ θα συνεχίσουν να στηρίζουν την Κρήτη που όλοι αγαπάμε, τον αθλητισμό, την ευγενή άμιλλα και το ομαδικό πνεύμα, καθώς αποτελούν κοινές αξίες και αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας και του κοινωνικού προσώπου της εταιρείας.

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα! Μας γεμίσατε υπερηφάνεια και αισιοδοξία! Καλή επιτυχία στο υπόλοιπο της διοργάνωσης!

 

mesaralive.gr  24 August, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα