Στον τελικό για πρώτη φορά ο Ζαρός μετά το 2-2 με Γιούχτα στις Αρχάνες

  23 February, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Στον τελικό για πρώτη φορά ο Ζαρός μετά το 2-2 με Γιούχτα στις Αρχάνες

Μετά τη νίκη στον πρώτο ημιτελικό με 1-0 επί του Γιούχτα, ο Ζαρός κατάφερε στο 2ο παιχνίδι του ημιτελικού αν και έπαιζε για 30΄ με παίχτη λιγότερο, να πάρει ισοπαλία με σκορ 2-2 στις Αρχάνες από τον αντίπαλό του, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο της πρόκρισης για τον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΗ, όπου θα συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Ιδανικά ξεκίνησε  η αναμέτρηση για τους γηπεδούχους, καθώς κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 7΄  με κεφαλιά του Καστελλιανάκη.
Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν απόδοση και απείλησαν με τους Γενιτσαρίδη στο 11’ και Κλαπάκη στο 14’, ενώ δυο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι πάνω στον Νοκάι, όμως ο διαιτητής κ. Χαραλαμπάκη έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Στο 30΄ ο Νοκάι έκανε σέντρα και ο Καστελλιανάκης με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, σημείωσε το 2-0, σκορ έδινε την πρόκριση στους γηπεδούχους, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο ίδιο παίχτης επιχείρησε ανάποδο ψαλίδι, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ζαρός ξεκίνησε καλύτερα και στο 51’ κατάφερε να μειώσει το σκορ όταν  ο Παπαδόπουλος κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος κάνοντας  έτσι το 2-1, σκορ που  έδινε την πρόκριση στην Μεσαρίτικη ομάδα.
Δέκα λεπτά αργότερα, ο Γιούχτας έχασε καλή ευκαιρία όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Καστελλιανάκη και προσωρινή επέμβαση του Ζαχαριουδάκη, ο επερχόμενος Νοκάι σούταρε με τον τερματοφύλακα του Ζαρού να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.
Στο 63’ ο Ζαρός έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω  αποβολής του Αντωνάκη ο οποίος εκνευρισμένος για την τήρηση του Fair play από τους γηπεδούχους χτύπησε εκτός φάσης τον Νικηφόρο με συνέπεια να δεχθεί απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Χαραλαμπλάκη.
Στο 74’ οι γηπεδούχοι έφτασαν μια ανάσα από το 3ο γκολ, όταν ο Γιαλιτάκης από καλή θέση,  έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, για να  έρθει η απάντηση των φιλοξενούμενων στο 94΄ όταν οι γηπεδούχοι είχαν ανέβει στην περιοχή του Ζαρού σε μιά εκτέλεση κόρνερ, όπου ο Πολυμερίδης απομάκρυνε τη μπάλα που έφτασε στον Κλαπάκη που βγήκε στην αντεπίθεση και με ιδανικό τελείωμα, διαμόρφωσε το τελικό 2-2, αποτέλεσμα που έδωσε την πρόκριση για τον τελικό στην ομάδα του Ζαρού, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ηρόδοτο.

 

Γιούχτας: Χωματάς, Κασσωτάκης, Νικηφόρος, Ρωμανάκης, Σεληνιωτάκης, Μανουσάκης, Φουκαράκης,Καστελλιανάκης, Νοκάι, Μπέρκης, Μαρκάκης.

Ζαρός: Ζαχαριουδάκης, Αντωνάκης, Νταβιγλάκης, Χελά, Γενιτσαρίδης, Μπεζάνι, Λιοδάκης, Φραγκιαδουλάκης, Κλαπάκης, Μεταξάκης, Παπαδόπουλος.

 

  23 February, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα