Στο πλευρό των Τυμπακιανών παικτών της Μικτής ΕΠΣΗ ο ‘’Βέλγος’’

mesaralive.gr  02 March, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Στο πλευρό των Τυμπακιανών παικτών της Μικτής ΕΠΣΗ ο ‘’Βέλγος’’

Στο πλευρό των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Ηρακλείου, βρέθηκε ο τεχνικός διευθυντής του ΑΟ Τυμπακίου, Γιάννης Νικολιδάκης ο οποίος συνεχάρη τους νεαρούς ποδοσφαιριστές για τις νίκες τους σε Παίδες και Νέους.

Ο επί χρόνια υπεύθυνος των ακαδημιών του ΑΟ Τυμπακίου, απ’όπου έχουν αναδειχθεί σημαντικοί ποδοσφαιριστές Γιάννης Νικολιδάκης (γνωστός και ως Βέλγος), παρευρέθηκε στο γήπεδο του ΔΑΚ Κορυδαλλού και παρακολούθησε τις αναμετρήσεις της Μικτής Παίδων και Νέων ΕΠΣΗ.

Μετά το τέλος του αγώνα, δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί και με δύο… “δικά” του παιδιά, τον Τίτο Κουτεντάκη ο οποίος σημείωσε τρία γκολ στη νίκη των παίδων αλλά και τον Αντώνη Μακρυδάκη ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες του ΑΟΤ.

Λίγες ώρες αργότερα, στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή των Μικτών ομάδων, βρέθηκε και η αθλήτρια της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ Βάσω Κυδωνάκη η οποία κατάγεται από το Τυμπάκι, και στο παρελθόν είχε προπονητή τον Γιάννη Νικολιδάκη στη γυναικεία ομάδα του ΑΟΤ, πριν εκείνη μεταπηδήσει σε Εργοτέλη και ΟΦΗ. Η παρουσία της στο ξενοδοχείο ήταν τυχαία, καθώς εκεί διαμένει κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεων της με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Τις φωτογραφίες δημοσιοποίησε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook ο Γιάννης Νικολιδάκης ο οποίος ανέφερε: «Συγχαρητήρια για τα παιδιά μας!»

 

 

Αναδημοσίευση από... grandsport.gr

 

mesaralive.gr  02 March, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ